65 watt hızlı şarjla gelen realme 7 Pro Türkiye fiyatı belli oldu

20 Ekim 2020 14:45

Geçtiğimiz ay lanse edilen realme 7 Pro, Türkiye’de resmen görücüye çıktı. Türkiye’de gerçekleştirilen online etkinlikte ortaya çıkan telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 720G işlemcisinden ve 8 GB RAM’den alıyor.

Dahili depolama kapasitesi 128 GB olan realme 7 pro microSD kart desteğine de sahip. MicroSD kart desteği sayesinde kullanıcılar depolama alanını artırabiliyor. 2.400 x 1.080 piksel çözünürlüklü 6,4 inç Super AMOLED ekranı bünyesinde barındıran telefonda dörtlü kamera sistemi yer alıyor. Sony imzalı 64 megapiksel ana kameraya, 2 megapiksel derinlik, 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel makro kameralar eşlik ediyor. Modelin ön tarafında ise selfie çekimler için 32 megapiksellik kamera karşımıza çıkıyor. Arka kamera 4K video kaydına ön kamera ise Full HD video kaydına imkan tanıyor. Telefonda bununla birlikte sürekli açık ekran özelliği de bulunuyor.

Video tarafında görüntü sabitleme özelliği de mevcut. Bu sayede sarsıntısı azaltılmış videolar kaydetmek mümkün. Çift hoparlör desteğiyle stereo hoparlör deneyimi de sunan telefondaki pil kapasitesi ise 4.500 mAh.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

realme 7 Pro Türkiye fiyatı ne kadar?

3.5 mm ve USB-C ise cihazın bağlantı noktaları arasında. Modelin parmak izi sensörü ekrana entegre edilmiş durumda. Android 10 yüklü gelen telefonun en dikkat çeken özelliği ise SuperDart adı verilen şarj özelliği. 65 watt’lık şarj teknolojisine destek veren telefon 34 dakikada yüzde 100 şarj seviyesine ulaşabiliyor. 23 Ekim’de piyasadaki yerini alacak telefonun Türkiye fiyatı ise 3.999 TL.

Paylaş