Acer’dan nefesleri kesen oyuncu kokpiti: Predator Thronos [Video]

29 Ağustos 2018 15:45

Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Acer, IFA 2018 kapsamında Predator Thronos adını verdiği yeni oyun kokpitini tanıttı.

Son yıllarda oyuncu koltukları çok büyük ilgi görünüyor. Özellikle yayıncıların olmazsa olmaz aksesuarı halini alan bu ürünler, büyüyen bir pazarı oluşturuyor. Acer ise süreci oldukça yükselten Predator Thronos ile karşımıza çıkıyor. Tam olarak bir oyuncu kokpiti olan Acer Predator Thronos, bünyesinde üç adet 27 inç monitör tutabiliyor. Merkezinde vücudu çok iyi sardığı söylenen bir koltuk yer alan sistem, klavye ile fare için de hareketli tasarlanan geniş bir alan veriyor. 1,5 metre yüksekliğinde olan bu oyuncu rüyası, motorlu yapısıyla 140 derece geriye doğru yatabiliyor. Mavi aydınlatma sistemine sahip Predator logolarıyla oldukça kışkırtıcı duran ürün, bir uzay gemisinden fırlamış izlenimi yaratıyor. Motorlu ayak destek bölümü dahi bulunan Thronos, yaklaşık 220 kg ağırlığa sahip. Predator oyun bilgisayarlarına özel bir bölümü de yer alan oyun kokpiti, sınırları tam anlamıyla zorluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“Acer Predator Thronos çok güzel duruyor”

Bu nefes kesini oyuncu kokpitinin satış fiyatı henüz açıklanmış değil. Ancak uygun bir fiyat etiketi kesinlikle beklenmiyor. Biliyorsunuz günümüzde oyuncu koltukları dahi oldukça yüksek fiyatlara satılıyor. Çıkış tarihi de henüz açıklanmayan ürün, şu an IFA 2018 alanında sergileniyor. Bu açıdan yakında video incelemelerin gelmesi bekleniyor. Burada sormak istiyoruz. Evinizde böyle bir ürün ister miydiniz? Ya da böyle bir ürünü evinize sokmak için eşinizden ya da ailenizden izin alabilir misiniz?

Paylaş