Acer’ın güçlü oyun bilgisayarı çok yakında Türkiye’de

09 Ocak 2016 18:00

Acer, performansıyla dikkat çeken oyun odaklı dizüstü bilgisayarı Predator 15’in çok yakında Türkiye’de satışa sunuluyor. Sektördeki en güçlü dizüstü bilgisayar olarak lanse edilen Predator 15, 6.nesil Intel Core i7-6700HQ işlemci , NVIDIA GeForce GTX980 grafik işlemcisi, 32 GB’a kadar DDR4 RAM ve kurumsal seviyede 512 GB NVMe PCIe SSD gibi yüksek performons özellikleri sunuyor.

Performansa önem veren kullanıcılara yönelik geliştirilen bilgisayar, geometrik hatları ve yumuşak dokulu bir kaplamaya sahip. Siyah kasaya kırmızı renkte detayların eşlik ettiği  Predator 15, 15,6 inç Full HD veya 4K (3840×2160) ekran seçeneğiyle satın alınabiliyor. Üst düzey oyun görselleri ve gerçekçilik için bir NVIDIA G-SYNC monitör dahil olmak üzere üç ekranı destekleyen bilgisayar, yoğun oyun oturumlarında dizüstü bilgisayarın optik disk sürücü yuvasına takılabilen ve çalışırken değiştirilebilen Acer’a özel bir Cooler Master fan modülünü bünyesinde barındırıyor. 

Acer’ın toz koruma sistemi Predator DustDefender toz birikimini önlemek, ısı yayılımını geliştirmek ve gürültüyü minimuma indirmek için iki yüksek hızlı ve ters dönüşlü fan kullanıyor. Kaliteli bir ses deneyimi sağlanması için 6 watt ses veren iki hoparlör ve bir subwoofer barındıran SoundPound 2.1 ses sistemi sunan Acer Predator 15 Şubat’ta 1.999 dolar + KDV‘den satışa sunulacak.

Paylaş