AirPods 3’ün üretimiyle ilgili son bilgiler ortaya çıktı

18 Ağustos 2021 16:30

Apple, AirPods’ların üretimini bir süredir Vietnam’da gerçekleştiriyor. AirPods Pro ve AirPods Max modellerini Vietnam’da üreten Apple’ın  AirPods 3’ün üretimini ise Çin’de gerçekleştirmesi bekleniyor.

Şirketin AirPods 3 üretimini ilk başta Vietnam’da yapacağı ve daha sonrasında üretimin yaklaşık 20’sini Vietnam’a taşıyacağı söyleniyor. Apple’ın bazı MacBook ve iPad modellerini de Vietnam’da üretmeyi planladığı ancak şirketin Çin ve Vietnam’daki sıkı kontrol önlemleri nedeniyle bu planı askıya aldığı ifade ediliyor. Bu ayın başında lanse edilen Google Pixel 6 ailesinin de ilk etapta Vietnam’da üretileceği belirtilse de sonrasında üretimin Çin’de yapılacağı ortaya çıkmıştı.  Amazon da akıllı kapı zillerini, güvenlik kameralarını ve akıllı hoparlörlerini Vietnam’da üretmeyi planlasa da Vietnam’da devam eden COVID salgını cihazların satışlarını geciktirmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AirPods 3 ne gibi yenilikleri kullanıcılara sunacak?

AirPods 3’ün önümüzdeki ay tanıtılması beklenen iPhone 13 ailesiyle birlikte görücüye çıkacağı konuşuluyor. Tasarım olarak AirPods Pro ile benzerlik taşıyacağı konuşulan modelde aktif gürültü engellemenin ise kullanılması beklenmiyor. Kayıpsız ses desteğine sahip olabileceği aktarılan kulaklığın ses performansında da iyileştirme sunulacağı dile getiriliyor. Apple’ın AirPods 3 haricinde AirPods Pro 2 ile ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Yeni Pro modelinin önümüzdeki yıl satışa sunulması bekleniyor.

Haberde kullanılan görsel temsilidir

İlginizi Çekebilir

OnePlus’ın arkası renk değiştirebilen modeli

Paylaş