Akıllı telefonlarla uyumlu Bluetooth kulaklıklı bere

24 Aralık 2018 21:15

Tschibo’dan yılbaşından hediye almak isteyen kullanıcılara güzel bir haber geldi. Tchibo’nun “Fark Yaratan Hediyeler” adlı yeni koleksiyonunda yer alan akıllı bere (Bluetooth Kulaklıklı Bere), hem soğuk kış günlerinde sıcacık tutuyor hem de kablosuz bir şekilde müzik dinlemeye veya telefonla konuşmaya imkan tanıyor.

Kullanıcıların hem kulaklık hem bere olarak faydalanabileceği akullı bere, son dönemin en yaratıcı tasarıma sahip ürünlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Akıllı berenin, Bluetooth teknolojisi üzerinden akıllı telefona bağlanabilen entegre kulaklığı sayesinde soğuk günlerde rahat bir şekilde müzik dinlenebiliyor. Kullanıcılar en sevdikleri müzikleri akıllı berenin entegre bataryası sayesinde altı saate kadar çalabiliyor. Akıllı bir donanıma sahip olan ürün, kulaklık kullanılmadığında yaklaşık beş dakika sonra otomatik olarak kapanıyor. Akıllı berenin şarjı bittiğinde ise yanında verilen USB şarj kablosu ile rahatlıkla şarj edilebiliyor. Kullanıcılar müzik dinleyebildikleri gibi üründe yer alan entegre mikrofon sayesinde telefon konuşmalarını da kolaylıkla yapabiliyor. Yumuşak polar astarlı bere, kulaklık bölümü çıkarılarak yıkanabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kulaklık berenin fiyatı ne kadar?

Akıllı bere, 99,95 TL fiyatıyla tüm Tchibo mağazalarında kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda. Bereyi mağazalar dışında Tscibo’nun internet sayfası üzerinden satın almak mümkün.

İlginizi Çekebilir

Samsung’un yeni karma gerçeklik başlığı

Paylaş