Akıllı yüzük Samsung Galaxy Ring şimdiden resmi yazılımlara eklenmeye başlandı

01 Şubat 2024 12:19

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy S24 ailesiyle beraber Samsung Galaxy Ring için de bir ön duyuruyu yapmıştı.

Galaxy S24 ailesinin tanıtım etkinliği kapsamında bir sürpriz yapan Samsung, eğer kaçırdıysanız ilk akıllı yüzük modelini de üstü kapalı olarak karşımıza çıkarmıştı. Halen tüm detayları ve ne zaman tanıtılacağı açıklanmayan resmi adıyla Samsung Galaxy Ring, özellikle sağlık odaklı olacak ve şirkete göre yapay zeka temelli bazı özellikleri de beraberinde getirecek. Modeli bugün gündeme getiren ise Samsung’un şimdiden atmaya başladığı yazılım adımları oldu. Yukarıda da görebileceğiniz üzere ürün şimdiden Good Lock gibi resmi bazı Samsung uygulamalarında boy gösteriyor, şirket şimdiden çıkış için hazırlıklar gerçekleştiriyor. Çok sayıda aktiviteyi takip etmesi de beklenen akıllı yüzük, etkinlik sonrasında verilen bilgilere göre en üstte 13 numara boyutta alınabilecek, çok gelişmiş sensörler taşıyacak, 7/24 takılabilecek bir seçenek olarak hafif tasarlanacak ve üç farklı kaplama ile pazara sunulacak. Yıl sonuna doğru satışa sunulacağı aktarılan, spesifik olarak Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6’yla beraber lanse edileceği iddia edilen yüzük, aktarıldığı kadarıyla toplam dört farklı boyutta tasarlanıyor. Samsung geçtiğimiz dönemde bu ürün ile bağlantı olduğu düşünülen çok sayıda marka kaydı da almıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Akıllı yüzük modelinin adının bir ara Galaxy Feel, Galaxy Glia, Galaxy Curio, Galaxy One, Galaxy Pulse, Galaxy Rhythm, Galaxy Circle, Galaxy Index, Galaxy Ring ve Galaxy Insight olma ihtimali bulunuyordu. Hali hazırda ticari örnekleri bulunan akıllı yüzük modelleri pazarda çok dikkat çekmedi çünkü genelde düşük pil ömürleri bulunuyordu ve ekranları olmadığından çok kullanışlı bulunmadı. Samsung’un bu konuda büyük bir devrim yapması beklenmiyor ancak yine de pazardaki en gelişmiş akıllı yüzük yolda gibi duruyor.

Samsung Galaxy Ring akıllı yüzük yanında bu da ilginizi çekebilir: Vivo X Flip katlanabilir telefon modeli

Paylaş