Amazon Prime Video imzalı ilk yerli orijinal dizi: Düğüm [Fragman]

13 Şubat 2024 11:29

Amazon Prime Video imzalı ilk yerli orijinal dizi Düğüm için resmi fragman paylaşıldı. Dizide Bergüzar Korel başrolde karşımıza çıkıyor.

Amazon Prime Video imzalı ilk yerli orijinal dizi Düğüm için paylaşılan sayfada izleyebileceğiniz ilk resmi fragmana, “Hiçbir suçlu milyonlardan kaçamaz. Yoksa kaçar mı? Düğüm, 23 Şubat’ta Prime Video’da.” açıklaması geçildi. Şubat ayında ilk yerli yapım orijinal filmi Rüyanda Görürsün‘ü yayınlayan Prime Video, yerli içeriklere bazı rakipleri kadar yatırım yapmıyor ancak yine de Türkiye’yi es geçmiyor. Burada aktarıldığı kadarıyla OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Düğüm dizisi başarılı bir haberci olan Neslihan Turhan’ın oğlu Can’ın suçlandığı cinayet davası üzerine değişen yaşamını konu ediniyor. Yönetmen koltuğunda Can Ulkay’ın oturduğu dizinin senaryosu Hilal Yıldız, Nazlı Sunlu Kaçan ve Yekta Torun imzası taşıyor. Dizide başrol Bergüzar Korel’e Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak eşlik ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Amazon Prime Video servisi bizim gündemimize bundan önce bir reklam gelişmesi ile gelmişti. Prime Video kullanıcıları 29 Ocak itibarıyla aylık ekstra olarak 2.99 dolar ödeme yapmazlarsa reklam görmeye başladı. Şirket reklamlarla ilgili olarak müşterilerine gönderdiği bir e-postada, “Reklamlar, ilgi çekici içeriklere yatırım yapmamıza ve bu yatırımı uzun bir süre boyunca artırarak sürdürmemize olanak tanıyacak” dedi. Ayrıca, “TV yayın sağlayıcılarına kıyasla daha az reklam yayınlamayı hedefliyoruz. Bu konuda herhangi bir işlem yapmanız gerekmiyor ve Prime üyeliğinizin mevcut fiyatında da herhangi bir değişiklik olmayacak.” açıklamasını geçen firma, reklamları Türkiye dahil birçok pazara daha sonra getirecek, burada kademeli bir genişleme olacak. Türkiye’de aylık 39 TL ücreti bulunan Amazon Prime servisinin aboneleri, “Video” yanında “Prime Gaming” aboneliği de kazanıyor ve orada ücretsiz oyunlar verilmeye devam ediliyor.

Amazon Prime Video ve Düğüm yanında bu da ilginizi çekebilir: Netflix’in son dönemdeki en popüler filmi

Paylaş