AnTuTu’ya göre mayıs ayının en güçlü Android akıllı telefon modelleri

03 Haziran 2019 18:30

AnTuTu, diğer aylarda olduğu gibi geride bıraktığımız mayıs ayının da en güçlü Android akıllı telefon modelleri listesini paylaştı.

Bu listeyi artık bildiğiniz üzere bünyesinde yapılan testler üzerinden oluşturan AnTuTu, 2019 Mayıs ayı listesiyle de satışa çıkmış en güçlü Android akıllı telefon modellerini karşımıza getiriyor. Baktığımız zaman listenin en üstünde artık “bünyesinde fan bulunan” oyun telefonu Nubia Red Magic 3 bulunuyor. İkinci sırayı ZTE Axon 10 Pro alırken, üçüncü sırada ise Xiaomi Mi 9 Explorer Edition, karşımıza çıkıyor. Dördüncü sırayı bir başka oyun telefonu Xiaomi Black Shark 2 alıyor, beşinci sırada ise XiaomiMi 9 yer alıyor. Listenin devamında ise Türkiye’de de satışa çıkması beklenen Meizu 16s, çok dikkat çeken amiral gemisi OnePlus 7 Pro, Lenovo Z6 Pro ve Samsung’un güncel amiral gemileri Galaxy S10 ile Galaxy S10+ karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AnTuTu en güçlü Android akıllı telefon modelleri listesinin yeni lideri gerçekten dikkat çekiyor

Telefonun bu kadar performans verebilmesinin arkasında yukarıda da belirttiğimiz gibi bünyesinde fan olması yer alıyor. 14 bin RPM dönebilen bu fan yani aktif soğutma sistemi sayesinde telefon yoğun yük altında işlemcisini serin tutabiliyor. Bu sayede cihaz daha yüksek saat hızları çıkıyor, aynı zamanda performansını kaybetmiyor.

İlginizi Çekebilir

OPPO ekran altı kamera teknolojisi

Paylaş