Apple, AirPods Max’in güç tasarrufuyla ilgili detaylar paylaştı

19 Aralık 2020 11:00

Apple, AirPods Max modelinin güç tasarrufuyla ilgili bilgi paylaştı. Daha önce ortaya çıkan bilgilerde kulaklığın akıllı kılıfa konulmadığı taktirde 2 saatte tasarruf moduna gireceği iddia edilmişti. Apple tarafından yapılan bilgiye göre kulaklık akıllı kılıfa konulmadığı taktirde 5 dakikada tasarruf moduna giriyor. Kulaklık kılıfa konulduğunda ise 18 saat sonrasında Bluetooth ve Bul özelliği kapanıyor.

AirPods Max kullanılmadığı zamanlarda akıllı kılıfa konulduğunda kulaklık şarjını korumak için hemen düşük güç moduna geçiyor. 18 saatin sonunda kulaklık akıllı kılıftayken, Bluetooth’u ve Bul özelliğini kapatan ve pil ömrünü en üst düzeye çıkaran ultra düşük güç moduna geçiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AirPods Max Türkiye fiyatı ne kadar?

Aktif gürültü engelleme özelliğine destek veren kulaklık, bünyesinde Apple Watch’lardaki gibi kontrol için bir Digital Crown ve ayrı bir fiziksel tuş taşıyor. Tam dolu pille 20 saate varan pil ömrü performansı vadeden kulaklıkta dinamik EQ özelliği de mevcut. 40 mm dinamik sürücüleri bulunan kulaklık, bünyesinde Apple Watch’lardaki gibi kontrol için bir Digital Crown ve ayrı bir fiziksel tuş taşıyor.

Uzay grisi, gümüş, gök mavisi, yeşil ve pembe renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulan model gücünü H1 işlemciden alıyor. Kulaklık bu sayede Apple modelleriyle zahmetsizce bağlantı kurabiliyor. AirPods Pro’da yer alan Spatial Audio desteğine de sahip olan kulaklık Lightning üzerinden şarj edilebiliyor. Kulaklığı inceleyenlerin ilk izlenimlerinin ise olumlu olduğunu söyleyelim. Kulaklığın Amerika’daki fiyatı 549 dolar, Türkiye’deki fiyatı 5.699 TL.

İlgili video

Kulaklığın tanıtım videosu

Paylaş