Apple’ın yeni Mac’leri Türkiye’de 31 Ekim saat 03:00’te karşımıza çıkacak

25 Ekim 2023 11:32

Apple bu sefer sabah değil bir akşam etkinliği düzenliyor. Bu yüzden yeni Mac’ler Türkiye’de 31 Ekim saat 03:00’te karşımıza çıkacak.

Apple, etkinliği için dün gece 30 Ekim tarihini verdi ancak biz Türkiye’de yeni Mac bilgisayar modelleriyle 31 Ekim saat 03:00’te tanışacağız. Genelde Apple’ın etkinlikleri ABD için sabah saatlerinde, bizim içinse akşam saatlerinde oluyordu. Bu sefer iş tam tersine döndü, bu elbette çok hoş olmadı. Bu durumda dolayı Apple’ın yeni Mac bilgisayarları Türkiye’nin büyük bölümünün karşısına sabah saatlerinde çıkacak. Tahmin edebileceğiniz üzere Türkiye’de hemen hemen kimse, yeni modelleri görmek için 3’te başlayacak ve yüksek ihtimalle 4’te bitecek bir etkinliği izlemek için beklemeyecek ya da kalkmak adına uykusunu bölmeyecek. Mark Gurman geçtiğimiz hafta sonu Apple’ın 30 Ekim ya da 31 Ekim tarihinde yeni Mac bilgisayarlarını tanıtacağını, bunlar arasında yeni 24-inç iMac yanında yeni MacBook Pro’ların olabileceğini iddia etmişti. Apple’ın 32-inç iMac üzerinde çalışmaya devam ettiğini de belirten Gurman, bunun haricinde yeni bir donanımı gündeme getirmemişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu arada teknoloji devi elbette başka ürünler de geliştiriyor, son dönemde sık sık iPad’ler gündeme geliyor. Mark Gurman’a göre Apple şu an yeni iPad’leri 2024’ün mart ayında tanıtmayı planlıyor. Bu halen yüzde 100 kesin değil ancak mart ayında karşımıza direkt olarak yeni “Air” ve yeni “Mini” çıkarılabilir. Aynı zamanda yeni “Pro” modellerin de mart ayında yapılacak bir etkinlikte ya da basın bültenleriyle görücüye çıkarılması oldukça olası durumda.

Apple ve yeni Mac modelleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Vivo X Flip katlanabilir telefon modeli

Paylaş