Apple iPhone X ve iPhone X Plus, altın rengiyle nasıl görünürdü? [Galeri]

27 Şubat 2018 21:45

Apple‘ın son dönemde sık sık gündeme gelen yeni akıllı telefon modeli iPhone X Plus, dün akşam ikinci jenerasyon iPhone X ile beraber “altın” renk seçeneği kazanabilir haberiyle gündeme geldi. Tasarımcı Martin Hajek bu noktada elini çabuk tuttu ve bu olasılığı somut bir konsept tasarım haline getirdi. İşte altın renkli yeni iPhone X ailesi;

Apple biliyorsunuz iPhone X’i şu an sadece gümüş ve uzay grisi renk seçenekleriyle satıyor. Bunu yeni modellerle değiştireceği ortaya çıkan şirket, Martin Hajek‘e güzel bir ilham kaynağı olmuş görünüyor. Baktığımız zaman tasarımcı, 24 saatten az bir sürede bu söylentileri gerçeğe dönüştürdü ve farklı kombinasyonlar ile iPhone X ve iPhone X Plus‘ı altın renginde karşımıza çıkarttı. Özellikle siyah ile altın versiyonun çok güzel durduğu konseptler, Apple’ın bu konuda atabileceği olası tasarım tercihlerini gözler önüne seriyor. Ancak burada en olası versiyonun beyaz ile altın kombinasyonunu olacağı söyleniyor. Altın renk şirketin X önceki modellerindeki en popüler renkler arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlk detaylarıyla iPhone X Plus

iPhone X Plus, söylendiği kadarıyla 6,5 inç OLED ekran üzerine kuruluyor. Bloomberg’in son bilgilerine göre telefon bu ekranda 1242×2688 piksel çözünürlük (480-500 PPI) sunacak gibi görünüyor. Bu çözünürlük değerinde test edilen prototiplerinin olduğu belirtilen Plusçift SIM kart desteğiyle de gelebilir deniyor. Ancak bunun gerçek olması geçmişe bakıldığı zaman çok olası durmuyor.

Paylaş