LTE destekli Apple Watch Series 8 için 6.000 TL’lik indirim fırsatı [Haziran 2023]

08 Haziran 2023 12:00

Hücresel şebeke destekli Apple Watch Series 8 modelinin fiyatı geriledi. Hücresel şebeke desteği sayesinde kullanıcılar iPhone’lara ihtiyaç duymadan akıllı saat üzerinden telefon görüşmeleri gerçekleştirebiliyor. Bu destek şu anda sadece Turkcell müşterileri tarafından kullanılabiliyor ve aylık 29 TL’lik bir ücret ödenmesi gerekiyor.

Kırmızı renkli model için geçerli olan indirim kampanyasında satışa sunulan modelde 484 x 396 piksel çözünürlüklü 1,9 inçlik Retina LTPO OLED ekran yer alıyor. Ekranın parlaklık değeri ise maksimumda 1.000 nite çıkabiliyor. Yuvarlatılmış köşeleriyle göze çarpan saatte S7 işlemcisi bulunuyor. Toza dayanıklılık için IP6X sertifikasına sahip ilk Apple Watch olan akıllı saat aynı zamanda WR50 suya dayanıklılık sertifikasına da sahip. Çatlamaya karşı daha dayanıklı olan yeni model Watch Series 8, bisiklet süren kullanıcılara da yenilik sunuyor. Daha önceki Apple Watch modellerinde de olduğu gibi yeni modelde de EKG özelliği karşımıza çıkıyor. Bu sayede kullanıcılar kalpleriyle ilgili daha kapsamlı bilgiye ulaşabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple Watch Series 8 modelinin indirimli fiyatı ne kadar?

Akıllı saat kullanıcıların ne zaman bisiklet sürmeye başladıklarını algılamak için GPS, kalp atış hızı, ivmeölçer ve jiroskop verilerini analiz ediyor. Buna göre akıllı saat kullanıcıları bisiklet binerken uyarıp bisiklet antremanını açmalarını istiyor. Akıllı saatin gece yarısı, yıldız ışığı, yeşil, yeni mavi ve (PRODUCT)RED renklerinden oluşan beş farklı renk seçeneği bulunuyor. Piyasadaki fiyatı 22.999 TL‘ye çıkan saat yapılan indirimle şu anda 16.999 TL‘ye satın alınabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş