Aquaman’in fragman gizemi son buldu

16 Haziran 2018 14:00

DC çizgi romanlarından uyarlanan Aquaman bu sene sonunda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Buna rağmen henüz filmden herhangi bir tanıtım veya fragman paylaşılmadı. Bu durum hayranların giderek endişelenmesine neden oluyordu. Fakat James Wan‘ın açıklamasıyla birlikte rahat bir nefes alabiliriz.

Kısaca özetlemek gerekirse, Aquaman ile Justice League‘de tanışma fırsatı elde ettik. Fakat onun karakteri ve geçmişine dair bir şeyler öğrenme fırsatımız olmadı. Jason Momoa‘nın rol alacağı solo filmle birlikte karakteri daha yakından tanıma şansına erişeceğiz. DC hayranlarının heyecanla beklediği bu filmin çalışmaları ise büyük bir gizlilik içinde yürütülüyor. Şimdiye kadar paylaşılan fotoğrafların sayısı bile bir elin parmaklarını geçmiyor. Öte yandan herkes artık ilk fragmanı seyretmek istiyor fakat James Wan tanıtım paylaşmak için her şeyin hazır olacağı zamanı beklemeyi tercih ediyor. Onun bu tavrı da filme dair ters giden bir şeyler olabileceğini düşündürmeye başlamıştı. Fakat başarılı yönetmen paylaşımıyla endişeleri ortadan kaldırmayı başardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kendi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Aquaman‘in logosu yer alıyor. Logonun hemen altında ise ilk fragmanın San Diego Comic Con‘da gün yüzüne çıkacağı ifade ediliyor. Umarım bizleri bu kadar zaman beklediğimize değen bir fragman bekliyordur.

İlgili video

Justice League fragmanı

Paylaş