Arrow 7. sezonda beklenmedik ayrılık kararı

01 Nisan 2019 20:15

DC çizgi romanlarından uyarlanan ve uzun zamandır ekrana gelen Arrow 7. sezon bölümleriyle birlikte büyük bir ayrılığa sahne olacak. Üstelik bu hiç kimsenin beklemediği, oldukça şaşırtıcı bir ayrılık olacak.

2012 senesinde ekrana gelmeye başlayan Arrow kısa zamanda DC’nin televizyondaki kolu haline geldi. Green Arrow’un hikayesi sevilen pek çok süper kahramanın ekrana taşınmasına vesile oldu. Televizyonda kurulan bu ufak dünya Arrowverse olarak anılır oldu. Fakat sevilen dizinin ekran macerası gelecek sezonla birlikte son bulacak. Arrow’un sekizinci sezonla birlikte biteceği bir süre önce belli olmuştu. Bu gelişme yeterince can sıkıcı değilmiş gibi şimdi hiç kimsenin beklemediği bir ayrlık kararı ortaya çıktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Arrow 7. sezon sürprizi

Emily Bett Rickards geçtiğimiz günlerde Arrow’a veda etmeye hazırlandığını açıkladı. Bildiğiniz gibi sevilen oyuncu dizide Felicity Smoak karakterini canlandırıyor. Normalde DC çizgi romanlarında yer almayan bu karakter sadece dizi için yaratılan bir yan karakterdi. Ancak izleyiciler tarafından çok sevilince Emily Bett Rickards hızla başrole kadar yükseldi. Felicity Smoak da Oliver Queen’in asıl romantik ilişkisi haline geldi.

Açıkçası ayrılık kararın ardında nasıl bir neden var, bilmiyoruz. Arrow’un sekizinci sezonla birlikte son bulacağını düşününce bu ayrılık kararı fazlasıyla yersiz ve zamansız görünüyor. Bakalım bu duruma dizide nasıl bir kılıf bulunacak.

Paylaş