Audi’den “ölüyü dirilten” 2018 RS 5 Coupe reklam filmi

01 Mart 2018 13:15

Yaratıcı reklam filmleriyle akıllarımızda yer edinen Audi, bu karakterini kullanarak yeni RS5 Coupe için yeni bir proje geliştirdi.

Audi’nin limitlerini yukarıya taşıyan RS ailesinin her modeli, hiçbir otomobil meraklısının kayıtsız kalamayacağı araçlardan. RS6 Avant ile station wagon kasanın anlamını değiştiren modellerden olmayı başarmış bu “yerinde duramayan” aile, görünüşe göre Audi’ye göre çok daha farklı yeteneklere sahip. Ne gibi mi? “Ölüyü diriltmek” gibi. Reklam konusunda, geçtiğimiz yıllarda BMW ile girdiklerin enfes rekabet ile bizlere seyir zeki yaşan Audi’nin yaratacılık sınırlarını zorladığına şahit olmuştuk. Son reklamında bunu biraz farklı bir yol tercih ederek gerçekleştiren marka, geçtiğimiz yıl tanıttığı yeni jenerasyon RS 5 Coupe için akıllarda yer edinecek bir proje gerçekleştirdi.

Karşı konulamaz ses

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Son Nefes” başlığıyla çekilen reklam filminde tüm hayatı boyunca pek çok farklı deneyimler yaşamış maceraperest birisi karşımıza çıkıyor. Flashback sahneleriyle de başarılı olan filmde, son nefesini veren kahramanımızda, Audi RS 5 Coupe’nin gelmesiyle birlikte işler bir anda değişiyor. Sizi reklam filmiyle baş başa bırakmadan önce, yeni modelin öne çıkan bir kaç özelliğini de hatırlatalım. Yeni nesil Audi RS5 Coupe’nin kaputunun altında tamamen yeni geliştirilmiş 2,9 litrelik altı silindirli biturbo motor yer alıyor. Toplamda 450 beygir güç ve 600 Nm tork değeri (1,900-5,000 devir aralığında) üreten bu motorla, 0’dan 100’e olan hızlanmasını 3,9 saniyede tamamlayabilen araç saatte maksimum 280 kilometre hıza yükselebiliyor.
Paylaş