Avengers 4, Avengers Infinity War’un rekorunu kıracak

09 Kasım 2018 22:00

Avengers Infinity War’un devamı niteliğinde olan Avengers 4‘ün Marvel’ın en uzun filmi unvanını ele geçirme ihtimali bulunuyor. En azından yönetmenlerin açıklaması bu yöne işaret ediyor.

Hatırlarsanız bahar aylarında vizyona giren Avengers Infinity War şimdiye kadar seyrettiğimiz en uzun Marvel filmi olmasıyla dikkat çekmişti. İki saat kırk dakikalık süresiyle bir anda zirveye oturmuştu. Bunun en büyük nedeni ise Marvel Sinematik Evreni’nin farklı köşelerinden sayısız kahramanı bir araya getirmiş olmasıydı. Tüm bu karakterlerin tanışıp kaynaşması ve Thanos‘a karşı mücadele vermek üzere bir araya gelmesi hikayenin ilerleyişini uzatmıştı. Fakat görünen o ki hikayenin devamı sandığımızdan da uzun olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Marvel stüdyolarının Avengers 4 çalışmaları devam ediyor. Filmin yönetmenliğini üstlenen Joe Russo herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu. Henüz kurgu sürecinin tamamlanmadığını fakat şu an ellerinde üç saatlik bir film olduğunu açıkladı. Süreci şu sözlerle özetledi: “Avengers 4 şu an üç saat uzunluğunda. Son hali bu kadar uzun olacak mı bilmiyoruz fakat şu an elimizde üç saat uzunluğunda bir film var. Üstelik bu süreyi doldurmak fazlasıyla kolay oldu. Fakat bir yandan hikaye konusunda dikkatli olmak ve belirli bir hızda ilerlemek gerekiyor. Biraz kısaltma yapmamız gerekebilir.”

Bakalım Avengers 4’ün son versiyonu kaç saat sürecek? Bu gidişata bakılırsa filmin Avengers Infinity War’u geçme ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

İlginizi çekebilir

Avengers: Infinity War çekim hataları

Paylaş