Avengers 4’te Thor Ragnarok buluşması sinyalleri

24 Eylül 2018 21:30

Marvel’ın heyecanla beklenen işlerinden biri olan Avengers 4‘ün yeniden çekimleri devam ediyor. Bu süreçte filme dair yeni ipuçları ortaya çıkıyor. Bunlardan biri de Thor Ragnarok ekibinin bir araya geleceğine işaret ediyor.

Avengers Infinity War‘un son bulduğu nokta nedeniyle herkes Avengers 4’te neler olacağını merak ediyor. Ortaya atılan teoriler ve tahminler de set fotoğraflarını temel alıyor. Dördüncü filmin yeniden çekimlerinin başlamasıyla birlikte gün yüzüne çıkan enteresan detaylar da oluyor. Örneğin Thor’a hayat veren Chris Hemsworth‘ün kısa bir çekim için Atlanta’ya döndüğü ortaya çıktı. Üstelik ona Thor Ragnarok ve Men in Black 4’ten rol arkadaşı Tessa Thompson da eşlik etmiş gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İkili normalde Men in Black 4‘ün çekimleriyle meşgul. Fakat ikili Sony’nin beyaz perdeye taşıyacağı bu filmin çekimlerine ara verip Avengers 4 setine döndü. Tessa Thompson’ın Amerika’ya dönüşü Creed 2 ile bağlantılıymış gibi gösterilmeye çalışılıyor. Fakat hayranlar Valkyrie‘nin Avengers 4’te yer alacağına inanıyor. Bunun en önemli sebebi ise onun hala hayatta olduğunu bilmemiz. Hala yaşıyor olmasının dördüncü filmde önemli bir sebebi olabileceği düşünülüyor. Elbette bu sebebi öğrenebilmek için Mayıs 2019‘a kadar beklememiz gerekecek.

İlginizi çekebilir

Avengers: Infinity War’un komik çekim hataları

Paylaş