Avengers 4’ün logosu sızdırılmış olabilir

31 Mayıs 2018 11:00

Geçtiğimiz ay vizyona giren Avengers Infinity War‘u seyrettik ve uzun süre boyunca bu filmde yaşananları konuştuk. Ardından gözler ister istemez Avengers 4‘e çevrildi. Daha adı bile belli olmayan film şimdiden gelecek senenin heyecanla beklenen işlerinde biri. İşte bu proje sonunda logosuyla karşımıza çıkmış olabilir.

Aslına bakarsanız Avengers 4 son zamanlarda hem farklı iddialarla hem de şaşırtan teorilerle gündeme geliyor. Dedikodular arasında en fazla dikkat çekeni bu ayın başında ortaya çıkmıştı. Pek çok farklı kaynak Avengers 4 ismiyle andığımız projenin asıl adının Avengers Infinity Gauntlet olduğunu iddia etmişti. Fakat Marvel stüdyolarının başındaki Kevin Feige sahneye çıkmış ve bu haberlerin yalan olduğunu dile getirmişti. O zamandan bu yana filmin gerçek adının ne olacağına dair merakımız devam ediyor. Fakat Avengers 4’ün setinden paylaşılan bir fotoğraf sayesinde filmin logosu gün yüzüne çıkmış olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bildiğiniz gibi her Avengers filmi farklı bir renge odaklanmıştı. İlk filmde gri, ikincisinde kırmızı, Infinity War’da altın rengi tercih edildi. Instagram’da ortaya çıkan Avengers 4 logosu ise mor olmasıyla ilgi uyandırıyor. Dördüncü filmin adının set ortamında bile nasıl gizlendiğini gözler önüne seriyor. Bakalım bu uzun bekleyişimiz ne zaman son bulacak?

İlginizi çekebilir

Avengers: Infinity War fragmanı

Paylaş