Avengers Endgame filminin Stan Lee introsu [Video]

08 Haziran 2019 12:38

Nisan ayında vizyona giren Avengers Endgame filmi yakın zamanda vefat eden Stan Lee için özel bir intro hazırlamıştı. Sonunda bu intro izleyicilerle internet üzerinden paylaşıldı.

Bilmeyenler için kısa bir şekilde özetlemek gerekirse Stan Lee, Marvel’ın günümüzde sinemaya aktardığı pek çok karakterin yaratıcısı diyebiliriz. Onun çizgi roman yazarlığının hiç de popüler olmadığı bir dönemde yarattığı karakterler milyonlarca insana ilham verdi, umut oldu. 2000li yılların sonuna doğru yaratılan Marvel Sinematik Evreni‘nin de temelleri onun karakterleri sayesinde atıldı. Efsane kabul edilen Stan Lee’nin Marvel çizgi romanlarından uyarlanan tüm filmlerde ufak bir sahneyle karşımıza çıkması da büyük bir gelenek halini almıştı. Onu son olarak Avengers Endgame’de gördük. Bundan sonra Stan Lee’nin sürpriz sahnelerinden mahrum kalacağız. Bu bizleri çok üzse de Marvel stüdyolarının Avengers Endgame introsunda yaptığı sürpriz hayranları memnun etmeyi başarmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Marvel’ın Stan Lee sürprizi

Normalde Marvel filmlerinin başında ufak bir intro kısmı yer alıyor. Bu dünyada yer alan kahramanların büyük bir kısmını görüyoruz ve onların görüntüsü Marvel Studios yazısına dönüşüyor. Avengers Endgame’e özel hazırlanan introda ise süper kahramanların yerini Stan Lee alıyor. Onun sürpriz sahnelerinden ve kamera arkası görüntülerinden derlenen anlar karşımıza çıkıyor. Ardından tüm bu görüntülerin Marvel Studios yazısına dönüşmesine şahit oluyoruz. En sonda ise “Teşekkürler Stan” yazısı yer alıyor. Büyük beğeni toplayan bu introyu haberimizin girişinde bulup siz de seyredebilirsiniz.

Paylaş