Disney+, 2023’te bir Stan Lee belgeseli yayınlayacak [Fragman]

29 Aralık 2022 09:11

Disney+ kütüphanesi yeni yılda da büyüyecek. Bu kütüphane içerisinde dikkat çekecek bir Stan Lee belgeseli de olacak.

Yeni yılda Disney+ kütüphanesine eklenecek Stan Lee belgeseli, yayınlanan yukarıdaki kısa fragman ile duyuruldu. Henüz spesifik bir tarihin verilmediği içerik, Spider-Man, Iron Man, Black Panther, Ant-Man, X-Men, The Fantastic Four ve The Incredible Hulk gibi popüler içeriklerin arkasında yer alan Stan Lee’nin hayatını karşımıza getirecek. Fragmanda Lee’in kısa da olsa yer aldığı Marvel filmlerinden görüntüleri kullanan Disney, 2018 yılında aramızdan ayrılan Lee için “100 yıllık hayal. 100 yıllık yaratıcılık. Stan Lee’nin 100 yılı.” açıklamasını yapıyor. 28 Aralık 1922 doğumlu Lee, Marvel dünyasının merkezinde bulunuyor ve yıllar geçse de unutulmayacak isimler arasında yer alıyor.

Disney+ bundan önce diğer 2023 yapımlarını öne çıkarak paylaşımı ile gündeme gelmişti. Firmanın yaptığı video paylaşımda Star Wars dünyasından Ahsoka ve Mandalorian, Marvel tarafından Loki sezon 2 ve Secret Invasion gibi merak edilen içeriklerden kısa görüntüler karşımıza çıkmıştı. 2023’te de dizileri Netflix’ten farklı olarak her hafta yeni bir bölüm şeklinde yayınlamaya devam edecek firma, yeni yılda sevilen animasyon merkezli Star Wars içeriklerinden The Bad Batch için ikinci sezonu da ekranlara getirecek. American Born Chinese, Crater, Win or Lose, Dug Days: Carl’s Date, Black Panther Wakanda Forever ve Peter Pan & Wendy için de ufak görüntüler paylaşan şirketin, 2023’te çok sayıda Türkiye’de üretilen yerli içeriği de ekranlara getirmesi bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Disney+ servisi ondan önce Türkiye zammı ile gündemde ses getirmişti. Servise Türkiye’de şimdiye kadar aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL ödenerek abone olunabiliyordu. 2023 başlamadan maalesef bu ücretlere zam geldi. Bu zam sonrasında aylık abonelik 64,99 TL, yıllık abonelik ise tam 649,90 TL oldu. Firmanın güncellenen fiyat sayfasında artık tam olarak şu açıklamalar yer alıyor:

“Aylık ödeme planıyla üyelik: Aylık 64,99 TL karşılığında Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’ten binlerce yapımı izleyin

-Yıllık ödeme planıyla üyelik: Yıllık 649,90 TL karşılığında Disney+’a tüm yıl boyunca erişin

Not: Yukarıdaki fiyatlar yalnızca 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren üye olacak kullanıcılar için geçerlidir. Bu tarihten önce kaydolan üyeler mevcut planlarını iptal etmedikleri veya mevcut planlarında değişiklik yapmadıkları sürece faturalarında herhangi bir değişiklikle karşılaşmayacaktır.”

Disney+ yapımları yanında bu da ilginizi çekebilir: Yerli otomobili tasarlayan firmadan geleceğin traktörü

Paylaş