Avengers Endgame oyuncularından duygusal tanıtım [Video]

27 Mart 2019 18:30

Avengers Endgame, 26 Nisan’da vizyona girecek. Büyük bir yenilginin ardından kahramanlarımızın toparlanması ise kolay olmayacak gibi görünüyor.

Avengers Endgame için oyuncuların yorumlarını paylaştığı bir video yayınlandı. Robert Downey Jr. ile başlayan video “Tüm kahramanların kaybettiği” gerçeğini izleyicilerle bir kez daha paylaşıyor. Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson ve Kevin Feige’in yer aldığı videoda kahramanlar düşüncelerini açıklıyor. Avengers: Infinity War’un finalinden duygusal sahneleri de barındıran videoda Chris Evans “Herkes zor da olsa hayatını devam ettirmeye çalışıyor ancak bu bir savaşı kaybetmek gibi. Biz kaybettik ve kaybetmeye alışkın değiliz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Büyük kaybın ardından yeniden toparlanmak

Bu zamana kadar yayınlanan fragmanlar filmde bir zaman atlaması yaşanacağını işaret ediyor. Kahramanlarımızın bu büyük yenilgi duygusunu geride bırakıp kendi ayakları üzerinde yeniden nasıl duracağı merak konusu. Captain Marvel’ı da ekibe dahil eden Avengers Endgame, imkansız bir problemin çözümünü bulmaya çalışıyor. 11 yıllık serüvende önemli kahramanlar bir bir toza dönüşmüşken bu düğümün nasıl çözüleceği merak konusu. Hayatta kalanların birbirine sıkı sıkıya tutunacağı yeni film bizi standart çözümlerin de ötesine taşıyacak gibi görünüyor. Bu noktada Thanos’un alt edilmesi büyük ölçüde Captain Marvel’a düşüyor gibi görünse de çözümün gerçek anahtarı Ant-Man’de saklıymış izlenimi veriliyor.

3 saat 2 dakikalık dev bir macera sunacak olan film 26 Nisan’da vizyondaki yerini alacak. Filmden yeni sahneler içermese de oyuncuların yorumlarıyla zenginleştirdiği yeni tanıtıma haberin üzerinden ulaşabilirsiniz.

Paylaş