Avengers Endgame posterleriyle durumu netleşen Marvel karakteri

27 Mart 2019 11:00

Marvel stüdyolarının Avengers Endgame için paylaştığı posterlerle birlikte hayatta mı, öldü mü diye merak edilen bir karakterin akıbeti netleşti.

Bildiğiniz gibi Avengers Infinity War filminin finalinde Thanos parmağını şıklattı ve evrenin yarısı toz bulutuna dönüştü. Kaybedilenler arasında sevdiğimiz kahramanlar da yer alıyor. Fakat bunlardan bazılarının durumu net değildi. Örneğin Black Panther’in kardeşi Shuri hayatta mı bilmiyorduk. Thor Ragnarok’ta tanışıp çok sevdiğimiz Valkyrie için de durum aynıydı. Fakat paylaşılan karakter posterleri Avengers Endgame’de göreceğimiz kahramanların kesinlik kazanmasına yardımcı oldu. Valkyrie’nin akıbeti netlik kazandı.

Avengers Endgame ile geri dönecek

Marvel’ın paylaştığı posterler ikiye ayrılıyor. Siyah beyaz formatta olanlarda ölen kahramanlarımızı görüyoruz. Renkli olanlar ise hala hayatta olup savaşmaya devam edecek kahramanları simgeliyor. Thor Ragnarok’un gizli yıldızı Valkyrie’nin posteri de renkli olmasıyla dikkat çekiyor. Böylece onun hala hayatta olduğunu anlıyoruz. Thanos’un parmak şıklatmasının ardından sağ kalmayı başaran kahramanımızın hikayede ne gibi bir yeri olacağı ise büyük merak konusu. Umuyoruz ki karaktere hayat veren Tessa Thompson’ın isteği gerçek olur ve Valkyrie’i diğer kadın kahramanlarla omuz omuza mücadele verirken görürüz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Son Avengers End game fragmanı

Paylaş