Avengers Endgame fragmanındaki yeni kostümlerin arkasındaki gerçek

15 Mart 2019 18:30

Marvel stüdyolarının yeni Avengers Endgame fragmanını gün yüzüne çıkartmasıyla birlikte kahramanlarımızın bir örnek kostüm giyeceğine dair sızıntıların doğru olduğu anlaşıldı. Peki bu kostümlerin amacı ne?

Avengers Endgame kostümleri

Aslına bakarsanız Avengers ekibinin yeni bir kostümle boy göstereceği uzun zamandır konuşuluyordu. Bu kostümlerin nasıl görüneceğine dair ilk ipuçlarını oyuncak sızıntıları sayesinde elde etmiştik. Fakat paylaşılan son fragmanla birlikte yeni kostümler kesinlik kazanmış oldu. Peki kahramanlarımızın giydiği bu beyaz rengin ağırlıkta olduğu kostümün asıl amacı ne?

Marvel hayranları Avengers Endgame noktasında ikiye ayrılıyor diyebiliriz. Bir kısım bu kostümlerin kuantum evrenine özel olarak hazırlandığını düşünüyor. Ant-Man’in anlatımıyla birlikte Tony Stark’ın kuantum evreni koşullarına özel bir kıyafet hazırlama ihtimali kulağa oldukça mantıklı geliyor. Bu aynı zamanda kostüm giyen herkesin kuantum evreni sayesinde zamanda yolculuk yapacağı şekilde de yorumlanabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Diğer ihtimal ise bu kostümlerin uzay yolculuğuna özel olarak tasarlanmış olması. Avengers Endgame’deki kahramanlarımızın Thanos’un peşine düşeceği ve onun emeklilik hayatını geçirdiği yeri bulmaya çalışacağını tahmin etmek hiç de zor değil. Fakat herkes bu uzay koşullarına uygun değil. Uzayda sıkıntılı günler geçiren Iron Man’in bu koşullara uygun bir kostüm tasarlaması yine oldukça mantıklı bir ihtimal.

İlginizi çekebilir

Son Avengers Endgame fragmanı

Paylaş