Avengers Infinity War’da Thor ve Guardians of the Galaxy’nin tanıştığı sahne [Video]

25 Mart 2018 19:30

Avengers Infinity War‘un vizyona girmesine neredeyse bir ay kala filmin heyecan uyandıran sahnelerinden biri gün yüzüne çıktı. Bu sahnede Guardians of the Galaxy baygın haldeki Thor‘u buluyor. Böylece Avengers ekibinden biriyle ilk kez tanışmış oluyorlar.

Aslına bakarsanız Thor’un Guardians of the Galaxy ile tanışması film açısından önemli bir dönüm noktası. Bu sebeple sık sık gündeme geliyor ve fazlasıyla merak uyandırıyor. İki ekibin bir araya gelişine vesile olan bu sahne son olarak Iron Man‘e hayat veren Robert Downey Jr tarafından anlatılmıştı. Tecrübeli oyuncu bu anları öve öve bitirememişti. Neler olacağını iyice merak etmeye başlamışken tanışma sahnesi internete düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Neredeyse bir dakika uzunluğundaki sahnede Guardians of the Galaxy uzayda yol alırken görüyoruz. Kahramanlarımız Thanos‘un hışmına uğrayan geminin kalıntılarını ve Thor’u buluyor. Onu içeri alıp hakkında konuşmaya başlıyorlar. Mantis’in dokunmasıyla birlikte uyanan kahramanımız ayağa kalkıyor. Karşısındaki bu yabancıların kim olduğunu anlamaya çalışıyor. Tam heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı noktada video son buluyor. Daha sonra neler olduğunu öğrenebilmek için 27 Nisan‘a kadar sabretmek gerekiyor. Bu heyecan uyandıran anları ise hemen aşağıda yer alan videoda seyretmeniz mümkün.

Thor ve Guardians of the Galaxy tanışması

Paylaş