Beş arka kameralı Nokia 9 PureView modelinden önemli detaylar veren ilk video [İzle]

31 Aralık 2018 18:30

Kısa süre önce resmi basın görseli ortaya çıkan Nokia 9 PureView, resmi tanıtım videosuyla gündemde. Beş arka kameralı model için heyecan artıyor.

Evan Blass’tan gelen resmi basın görseliyle gündemde yer alan Nokia 9 PureView, bu sefer resmi tanıtım videosuyla karşımıza çıktı. Çıkışı çok yakında olan telefon, tekrar hatırlamak adına çentiksiz bir tasarım üzerine kuruluyor. Parmak izi sensörü ekrana entegre edilen model, Android One programında yer alıyor. Kutusundan Android Pie ile çıkacak telefon, 2 yıl kesin olarak güncelleme alacak deniyor. Bildiğimiz kadarıyla 5,9 inç 1440×2960 piksel bir HDR10 ekran üzerine kurulan telefon, gücünü Snapdragon 845 işlemciden ve 8 GB değil 6 GB RAM‘den alıyor. 128 GB dahili depolamasının microSD üzerinde artırılabildiği telefon, önünde 12 megapiksel bir kamera barındırıyor. Tam 4.150 mAh pilinin olacağı gelen bilgiler arasında yer alan telefon, yukarıda izleyebileceğiniz video ile kamera tarafında ilginç detaylar kazanıyor. Arkasında ZEISS imzalı beşli kamera sistemi yer alan telefon, beş arka kameranın hepsiyle aynı anda fotoğraf çekebiliyor. Bu sayede normalden 10 kat daha fazla ışık yakalayabildiği belirtilen model, çekim sonrasında netlik değiştirilmesine de imkan tanıyor. Keskin HDR fotoğraflar çekebilen Nokia 9 PureView, kablosuz şarj desteğine de sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nokia 9 PureView kaça satılacak henüz bilinmiyor

Modelin ucuza satılması beklenmiyor ancak yine de diğer amiral gemilerine oranla daha uyguna satılacağı tahmin ediliyor. Yani fiyat performans oranı yüksek olacak telefon, oldukça merak ediliyor.

Paylaş