BİM’de satışa çıkan Xiaomi Redmi 10C için indirim kampanyası

26 Ocak 2023 10:00

Bütçe dostu bir akıllı telefon modeli olan Xiaomi Redmi 10C, BİM’de satışa sunuldu. BİM’in uygulamam mağazası üzerinden temin edilebilen telefonda Qualcomm imzalı Snapdragon 680 işlemcisi bulunuyor. Telefonda bu işlemciyle birlikte 4 GB RAM var. Dahili hafızaya bakıldığında cihazda 64 GB’lık depolama kapasitesinin kullanıldığını görüyoruz.

Telefondaki bu hafıza microSD kartlarla artırılabiliyor.  Cihazda kullanılan UFS 2.2 bellek daha hızlı ve akıcı performansa olanak sağlıyor. Xiaomi Redmi 10C, 50 megapiksel kamerayla birlikte 2 megapiksel derinlik kameraları bulunuyor. Derinlik kamerası sayesinde telefon portre fotoğraflar çekmeye imkan tanıyor. Ön tarafında 5 megapiksellik kamerayı bünyesinde barındıran telefonda 4K video kaydı özelliği mevcu değil. Full HD video kaydedebilen Redmi 10C’deki pil kapasitesi ise 5.000 mAh. 18 watt hızlı şarj özelliğine destek veren modelin kutu içeriğinden 10 watt gücünde bir adaptör çıkıyor. Kullanıcılar 18 watt’lık adaptörü ayrı olarak satın alabiliyor. Xiaomi’nin belirttiğine göre telefonun pili tam doluyken 19 saate kadar video oynatma süresi sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Redmi 10C uygun fiyatı ve büyük ekranıyla dikkat çekiyor

Ekran tarafına bakıldığında modelde 720p çözünürlüklü 6,71 inç IPS LCD ekran karşımıza çıkıyor. Telefon giriş seviyesine konumlandığı için cihazın ekranı 90 Hz veya 120 Hz yenileme hızına destek vermiyor. Piyasada 4.799 TL‘ye satılan telefonun BİM’deki fiyatı ise 4.599 TL. Kullanıcılar telefonu kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş