Blaupunkt S10 Robomaster robot süpürge için yeni BİM kampanyası duyuruldu [26 Nisan 2024]

19 Nisan 2024 12:00

Blaupunkt S10 Robomaster akıllı robot süpürge için yeni BİM fırsatı duyuruldu. 3 kademeli çekiş moduyla gelen süpürge, 2.200 Pa yüksek emiş gücüne sahip. Robot süpürge bu sayede zorlu kir ve toz parçacıklarını toplayabiliyor.

Blaupunkt S10 Robomaster, süpürme ve mop özelliklerini bir arada sunuyor. Geniş alanları kolaylıkla haritalayabilen akıllı teknolojisi sayesinde, robot süpürge her kullanımda evlerin en verimli şekilde temizlenmesine imkan tanıyor. Harita hafızası yeteneği, robot süpürgenin temizlik yaparken hiçbir yeri atlamamasını sağlıyor. Robot süpürgenin pil seviyesi düşük olduğunda, otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor ve kendini şarj ediyor. Kullanıcılar böylece süpürgeyi her zaman kullanıma hazır halde bulabiliyor. Kullanıcılar cihazı Technofashion APP mobil uygulaması üzerinden kontrol edebiliyor. 40 watt güç tüketimi sunan cihazın pil kapasitesi ise 5.200 mAh. 650 ml toz tankı kapasitesi ile donatılmış Blaupunkt Robomaster S10, uzun süreli kullanımlar için ideal. 2 yıl garanti süresine ek + 1 yıl ücretsiz garanti süresi imkanıyla gelen cihazın pili 4 ila 6 saat arasında şarj oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Blaupunkt S10 Robomaster kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alınabilecek

Tırmanma yüksekliği 15 derece olan süpürgenin BİM’deki fiyatı ise 7.999 TL olacak. Kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alınabilecek süpürge 26 Nisan’da BİM’de olacak.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş