Bütçe dostu Redmi amiral gemisi hakkında dikkat çekici yeni bilgiler

01 Mayıs 2019 10:00

Xiaomi alt markası Redmi, bütçe dostu amiral gemisi ile gündeme gelmeye devam ediyor. Model hakkında yine taze bilgiler var.

7 nm üretim sürecinden çıkan Snapdragon 855 işlemci modeli üzerine kurulan Redmi amiral gemisi, son yapılan açıklamaya göre ekrana entegre parmak izi sensörüne sahip olmayacak. Şirketin başındaki isim Lu Weibing, ekrana entegre parmak izi sensörün çok pahalı olduğuna değiniyor. Biliyorsunuz Redmi modelleri fiyat performans oranı konusunda sınırları zorluyor. Bu yüzden de yeni modelin parmak izi sensörünü arkasında taşıyacağı tahmin ediliyor. Bu arada modelin performans konusunda da çok iddialı olacağı bir kez daha gündeme gelmiş durumda. Şu An AnTuTu’nun liderliğinde Snapdragon 855 işlemcili Mi 9 modellerinin bulduğu belirtiyor. Xiaomi ile Redmi’nin başındaki yöneticiler, birbirlerine bu konuda sosyal medya üzerinden meydan okuyor. Bu açıdan Redmi amiral gemisi işlemcisinden sonuna kadar yararlanarak AnTuTu liderliğini alacak gibi görünüyor. İşte bu durum parmak izi sensörünün konumunda daha çok önem arz ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Redmi imzalı amiral gemisi çok merak ediliyor

Gövdesinden çıkan ön kamerasıyla çentiksiz ve ekran deliksiz olan telefon, ince çerçeveler ile yolda bulunuyor. 6,39 inç 2340×1080 piksel LCD ekran üzerine kurulan telefon, arkasında 48 megapiksel + 8 megapiksel + 13 megapiksel üçlü kamera taşıyor. Modelin ilerleyen süreçte Türkiye’de de satılması bekleniyor.

İlgili Video

Paylaş