Büyük akıllı saat yeniliklerinin beklendiği Samsung etkinliği duyuruldu

21 Haziran 2021 16:48

Samsung Galaxy Watch 4 serisi merakla beklenirken firmadan önemli bir duyuru geldi. Şirket gerçekten büyük bir etkinlik yapıyor.

Daha önce de aktardığımız üzere internet devi Google ve teknoloji devi Samsung, Wear OS ile Samsung’un akıllı saatlerde kullandığı Tizen işletim sistemini bir araya getirecek. İki dev isim, Wear OS’la Tizen işletim sisteminin en iyi yanlarını harmanlayacak.

Bu yeni dönemin ilk temsilcileri ise Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 olacak. İşte yüksek ihtimalle bu modeller ve genel olarak akıllı saat yazılımları hakkında 28 Haziran tarihinde çok önemli bilgiler elde edeceğiz.

Çünkü Samsung, bu tarihte online bir MWC etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Firma bu etkinlikte “akıllı saatlerin geleceği için oluşturduğu vizyonunu” açıklayacak. Bunun ne olduğu gerçekten büyük merak uyandırıyor.

Samsung’un akıllı saat pazarında sağlam bir ağırlığı ve kullanıcı kitesi bulunuyor. Kurulan Google ortaklığıyla beraber firma pazarda büyük bir atılım yapacak izlenimi oluşturuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Watch 4 serisi çok merak ediliyor

Bu seri hakkında elbette birçok sızıntı yapılıyor. Örneğin sağlam kaynak Ice Universe’e göre güçlerini yeni bir 5 nm işlemciden alacak ürünlerden 42 mm Galaxy Watch 4, “247 mAh” pile sahip olacak.

Yüzde 100 kesin olarak yuvarlak yapılı modellerden Galaxy Watch 4, 42 mm ve 46 mm gövde boyutlarına sahip olacak. Galaxy Watch Active 4 ise 40 mm ve 42 mm boyutlarda alınabilecek. Modeller için kaynaklara göre LTE’li sürümler de sunulacak.

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi Mi 11 Ultra’yı parçalarına ayıran resmi video

Paylaş