Büyük YouTuber MrBeast, 26. yaşını kutlamak için 26 farklı Tesla hediye ediyor

08 Mayıs 2024 12:28

Son yılların en önemli içerik üreticilerinden olan büyük YouTuber MrBeast, 26. yaşını kutlamak için 26 farklı Tesla hediye ediyor.

MrBeast, burada yer alan Instagram paylaşımını beğenen, iki arkadaşını ekleyerek yorum yapan ve takibe başlayan 26 kişiye birer Tesla elektrikli otomobil hediye edecek. Şimdiye kadar milyonlarca beğeni ve yorumun geldiği içerik, şimdiden son zamanların en popüler Instagram post’larından birisi olmuş durumda. 26 Tesla için en az 1,1 milyon dolar harcadığı düşünülen gerçek adıyla Jimmy Donaldson, kazananları önümüzdeki günlerde açıklayacak. Ünlü YouTuber bundan önce bir reklam açıklaması ile gündeme gelmişti. MrBeast, reklam gelirini merak ettiği test etmek amacıyla Elon Musk’ın X platformunda daha önce YouTube’a attığı bir videoyu paylaşmıştı. YouTube’da tam 265 milyon kez izlenen bu video hakkında, “X’teki bir videonun ne kadar reklam geliri elde edeceğini merak ediyorum, bu yüzden test etmek için bu videoyu yeniden yüklüyorum. Gelecek hafta reklam gelirlerini paylaşacağım.” diyen MrBeast, bu adımıyla Elon Musk’ı fazlasıyla memnun etmişti ve o videodan paylaştıktan kısa bir süre sonra tam 263 bin dolardan fazla gelir elde etmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

X’te 29 milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü içerik üretici, şimdiye kadar X’te çok sayıda YouTube videosu paylaştı, bu videoların hepsi aşağıda da görebileceğiniz üzere ayrı ayrı 120 milyonun üzerinde uçuk izlenmeler elde etti. Bu videoların üstüne bir açıklama yapan MrBeast, paylaşılan videolardan şimdiye kadar 1 milyon dolara yakın bir reklam geliri elde ettiğini açıklamıştı. Kendisine büyük bir gelir kapısı daha açan ünlü isim, yükleme haricinde ekstra bir iş çıkmadığından X’e video atmaya devam edecek gibi görünüyor.

MrBeast haberleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Vivo X Flip katlanabilir telefon modeli

Paylaş