Call of Duty: Mobile 8. sezon hakkındaki yenilikler açıklandı

31 Ağustos 2023 20:30

Call of Duty: Mobile 8. sezonla ilgili yenilikler duyuruldu. 6 Eylül’de yayınlanacak olan yeni sezon yüksek teknolojiyle ve cesur temayla geliyor. Yeni sezonla birlikte yeni Kurohana Metropolis haritası yanı sıra yeni silahlar, operatörler, temalı bir etkinlik ve daha fazlası da oyunda karşımıza çıkıyor.

Yeni sezon, oyunculara Domino – Katil Koi, Satsumebachi – Ölümcül Arı gibi operatörler dahil olmak üzere yeni ücretsiz ve premium içeriklerle donatılmış 50 kademeli yeni savaş bileti ödülleri kazanma fırsatı veriyor. Sims – dövüş sanatları veya demir rahip – yüz darbe yanı sıra levyeli argus pompalı silahı, ölümcül misket bombası, silah şablonları profil kartları, akseusarlar ve Call of Duty puanları da güncellemede yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Call of Duty: Mobile oyununa yeni çok oyunculu harita geliyor

Yeni çok oyunculu harita: Kurohana Metropolis:  Özel olarak hazırlanmış çok oyunculu harita Kurohana Metropolis, yüksek teknoloji temasına ve hızlı ve çılgın bir tempoya uygun dar köşelere sahip küçük bir harita.

Yeni silah ve bomba – İlk olarak Call oDuty: Black Ops 3‘te yer alan Argus, küçük bir nişangahtan ateş yayılımına sahip, aynı zamanda serbest nişan alırken de ölümcül isabetliliğe sahip bir av tüfeği. Ayrıca yeni bir öldürücü silah olan Misket Bombası da Sezon 8’e eklendi.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş