Captain Marvel’dan paylaşılan Carol Danvers vs Yon-Rogg dövüş sahnesi [Video]

26 Şubat 2019 18:30

Captain Marvel filminin vizyona girmesi için geri sayım devam ederken filmden ufak bir sahne izleyicilerin beğenisine sunuldu. Bu sahnede  Carol Danvers ve Yon-Rogg arasındaki mücadeleye şahit oluyoruz.

Avengers Endgame öncesi yapbozun son parçası olarak karşımıza çıkacak olan Captain Marvel ile yeni bir kahramanı tanıma fırsatı bulacağız. 1995 senesinde geçen filmde hava kuvvetleri pilotu olarak görev yapan Carol Danvers ciddi bir kaza geçiriyor. Bu kaza sırasında maruz kaldığı teknoloji ardından hem hafızasını kaybediyor hem de özel güçlere kavuşuyor. Kim olduğunu hatırlamayan kahramanımız Kree ırkıyla birlikte savaşmaya başlıyor. Kendini onlardan biri zannediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Marvel stüdyoları tarafından paylaşılan sahnede Carol Danvers akıl hocası Yon-Rogg ile dövüşüyor. Jude Law’ın hayat verdiği bu karakter Carol’un hatırlamayacağı geçmişini geride bırakması gerektiğine inanıyor. Hatırlayamadığı geçmişinin onu zayıf düşürdüğünü ifade ediyor. İkili bir yandan bunları konuşurken bir yandan da dövüş antremanı yapıyor. Böylece her iki karakterin de ne kadar yetenekli olduğu bir kez daha gözler önüne seriliyor.

Yönetmenliğini Anna Boden ve Ryan Fleck’in birlikte üstlendiği Captain Marvel filmi 8 Mart Kadınlar Günü’nde izleyici karşısına çıkacak. Filmden paylaşılan Jude Law’ın yer aldığı kısa sahneyi haberimizin girişinde bulup seyredebilirsiniz.

Paylaş