Captain Marvel filminin değiştirdiği Marvel karakteri

12 Mart 2019 09:30

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Captain Marvel filminin Marvel çizgi romanlarındaki bir karakteri değiştirdiği ortaya çıktı. Üstelik bu değişiklik fazlasıyla dikkat çekiciydi.


UYARI!
Devam etmeden önce uyaralım; haberimizin bundan sonraki kısmı Captain Marvel filminin ek sahnesine dair spoiler içermektedir. Okuyacağınız gerçekler izleme keyfinizi kaçırabilir.


Captain Marvel filminin gizemli karakterlerinden birine Annette Bening hayat veriyor. Sevilen oyuncu fragmanlarda iki farklı karakteri canlandırırken görülüp kafaları karıştırmıştı. Bu gizemin sebebi sonunda ortaya çıktı. Herkes Jude Law’ın Mar-vell olacağını zannediyordu. Fakat bu karaktere Annette Bening’in hayat verdiği anlaşıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Normalde çizgi romanlarda Mar-Vell dünyada gizli görevdeki bir Kree askeri ve Captain Marvel’ın gücünün kaynağı. Aynı zamanda onun akıl hocasıydı. Hatta Captain Marvel’ın isminin kaynağı olduğunu da belirtmek gerekiyor. Marvel Sinematik Evreni’nde bu durum kısmen değiştirildi. Mar-Vell hala bir Kree ajanı fakat onun amacı filmde çok farklı. Dünyada Dr. Wendy Lawson ismini kullanıyor. Captain Marvel karakterinin gücünün kaynağı ise o değil, enerji kaynağı olarak kullanmaya çalıştıkları uzay taşı oldu. İşin en ilginç yanı ise Mar-Vell’in cinsiyeti de değiştirildi. Normalde erkek olan bu karaktere MCU’da Annette Bening hayat veriyor.

İlginizi çekebilir

Filmin fragmanı

 

Paylaş