Captain Marvel filminin değiştirilen sonu

15 Mart 2019 13:30

Vizyondaki macerasına başarılı bir şekilde başlayan Captain Marvel, aslında farklı bir sonla final yapmaya hazırlanıyormuş.


UYARI!
Devam etmeden önce uyaralım; haberimizin bundan sonraki kısmı Captain Marvel filmine dair spoiler içermektedir. Okuyacağınız gerçekler izleme keyfinizi kaçırabilir.


8 Mart’ta vizyona giren Captain Marvel, başarılı bir açılışın ardından kendini Avengers Endgame filmini bekleyen Marvel Sinematik Evreni izleyicisine tanıttı. Filmin finaliyle ilgili ise yeni bilgiler açığa çıkıyor. ET‘nin gerçekleştirdiği röportaja göre filmin düzenlenmesinden sorumlu olan Debbie Berman, orijinal sonun farklı olduğunu ancak sonradan değiştirildiğini kaydediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Filmin sonuna eklemeler

Berman yaptığı açıklamada şunları söylüyor: “Filmin sonuyla ilgili aslında küçük bir değişim önerdim. Öncesinde film Carol’un uzayın derinliklerine doğru tek başına uçmasıyla bitiyordu. Bunu biraz rahatsız edici buldum. Yani nereye gidiyordu? Ne yapıyordu? Görsel açıdan daha güçlü bir şeylere ihtiyacımız olduğunu hissettim. Onun gidip, yıllarca Dünya’ya uğramamasını mantıklı hale getirecek bir şey. Böylece Talos ve ailesinin uzay gemisinde onu beklediği sahneyi ekledik. Ve beraber uçup gittiler. Böylelikle bu sahne ona da aslında bir amaç vermiş oldu. Aynı zamanda Dünya’da bulduğu eski hayatını da bırakıp gidiyor oluşu anlamlandı. Dünya’yı terk etti çünkü değer verdiği insanlar için yeni bir görevi vardı.

Bildiğiniz gibi filmin sonunda Captain Marvel ayrıldıktan sonra kendisini bir daha Avengers Endgame filminde görüyoruz. Fury’nin çağrısına cevap veren kahramanımız yeni filmde ekibin bir parçası olmayı da başarıyor. 26 Nisan‘da vizyona girecek olan Avengers Endgame filminin fragmanını haberin devamından izleyebilirsiniz.

İlgili video

Paylaş