Çift kameralı Nokia X6’nın tanıtım tarihi sızdı

25 Nisan 2018 13:45

HMD Global’ın çok yakında satışa sunulacağı iddia edilen yeni telefonu Nokia X6’nın tanıtım tarihi ortaya çıktı. Yakın kaynakların aktardıkları bilgilere göre Nokia 6, 27 Nisan’da gün ışığına çıkacak.

19:9 en boy oranlı 5,8 inç çerçevesiz bir ekranla geleceği konuşulan telefonda üst segment Nokia telefonlarında olduğu gibi Carl Zeiss imzalı çift kameranın olacağı belirtiliyor. Huawei’nin de telefonlarında olduğu gibi telefondaki kameralardan birinin RGB sensöre diğer sensörün ise monokrom sensöre destek vereceği ifade ediliyor. İki farklı versiyonla geleceği iddia edilen telefonun ilk versiyonunda Snapdragon 636 işlemci ve 6 GB RAM, diğer versiyonunda ise Helio P60 işlemci ve 4 GB RAM olacağı dile getiriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dedikodulara göre Nokia’nin bir diğer telefonu Nokia X da yolda

Dedikodulara göre Nokia X, şirketin amiral gemisi telefonu olmayacak. Orta segment telefonu olacağı belirtilen telefonun Snapdragon 710 işlemcisinden güç alacağı iddia ediliyor. 4 GB veya 6 GB RAM seçeceğiyle satışa sunulacağı belirtilen telefonun satış fiyatına dair bir dedikodu ise henüz açığa çıkmış değil.

Nokia X’un konsept videosu

Paylaş