Çin’de en çok satış yapan akıllı telefon markası belli oldu

28 Nisan 2022 16:00

Kısa bir süre önce kablosuz şarj teknolojisini tanıtan Honor önemli bir başarıya imza attı. Yapılan açıklamaya göre Honor, mart ayında yaptığı satışlar ile Çin’de en çok satan akıllı telefon markası oldu.

Araştırma şirketi CINNO Research‘ün paylaştığı verilere göre Honor, geçtiğimiz ayki satışlarında rakiplerini geride bıraktı. Honor, bir önceki yılın aynı ayına göre akıllı telefon satışlarını yüzde 143,6 oranında artırdı. CINNO Research raporuna göre Honor, 2022’nin ilk çeyreğinde Çin’de en büyük ilk üç akıllı telefon üreticisi arasında ikinci sırada yer aldı. Bu yıl küresel pazarlara daha ürün getirmeye hazırlanan şirketin dünya genelindeki satışlarını iki katına çıkarması bekleniyor.

Şirket küresel çip tedariği sorunu gibi sektör genelindeki zorluklar karşısında istikrarlı büyümeyi sürdürmek istiyor. Honor bunun için uluslararası pazarlara odaklanacak. Şirket bu yıl akıllı telefonda Magic Serisi, bilgisayar modellerinde de N Serisi ve X Serisi dahil olmak üzere dünya çapındaki pazarlara daha fazla ürün getirmeyi planlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor ”dünyanın en iyi kameralı” akıllı telefonuna imza atmıştı

Kamera incelemeleri yapan Honor Magic 4 Ultimate kısa bir süre önce telefonun kamerasını incelemiş ve telefonun dünyanın en iyi kameralı telefon olduğunu belirtmişti. Telefonun kamera özelliklerine bakıldığında Magic 4 Ultimate modelinde 50 megapiksel geniş açı kamera bulunuyor. Kamera lazer otofokus özelliğine destek veriyor. Telefonda karşımıza çıkan ikinci kamera ultra geniş açı bir kamera. 64 megapiksel çözünürlük sunan bu kamera haricinde telefonda 64 megapiksel periskop telefoto kamera yer alıyor.

İlginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Paylaş