3.8 litre hacim sunan Cosori Sıcak Hava Fritözü için yeni fiyat avantajı [25 Ocak 2024]

25 Ocak 2024 13:00

Cosori Sıcak Hava Fritözü modelinin fiyatı yeniden düştü. 3.8 litre hacim sunan model için geçerli olan indirim kampanyasında popüler cihaz daha uygun fiyata satın alınabiliyor. Küçük kapasiteli fritöz arayanlara hitap eden cihaz iF Tasarım Ödülü’nün de sahibi. 1.500 watt’lık bir güç sunan cihazın üstünde 7 adet önceden ayarlanmış program yer alıyor. Cihaz bu sayede kullanıcılara kullanım kolaylığı sağlıyor.

Cosori Sıcak Hava Fritözü kullanıcıların sağlıklı patates kızartmaları, sebze yemekleri, tatlılar ve daha bir çok yiyecek hazırlamasına yardımcı oluyor. Cosori Air Fryer modelinde kullanıcılar sıcaklığı ve zamanı otomatik olarak ayarlayabiliyor. Kullanıcılar kişisel tarifleri için kendi ayarlarını seçebiliyor. Fritözün üst tarafında dokunmatik LED bir ekran yer alıyor. Piyasadaki diğer fritöz modellerinde olduğu gibi ön ısıtma ve sıcak tutma fonksiyonlarına sahip olan fritözdeki parçalar bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Yapışmaz kızartma sepetleriyle gelen fritöz 100 adet tarifi kullanıcılara sunuyor. Gövdesinde plastik malzemenin tercih edildiği fritöz uygun fiyatı ve sunduğu özelliklerle öne çıkıyor. Cihazın sıcaklığı 75 ila 230 derece arasında ayarlanabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cosori Sıcak Hava Fritözü uygun fiyatıyla göze çarpıyor

Fritözde Wi-Fi desteği ise bulunmuyor. Cihaz bu sebeple mobil cihazlarla ne yazik ki iletişim kuramıyor. Eğer Wi-Fi desteğine ihtiyaç duyuyorsanız Cosori’nin 5.5 litre hacim sunan modelinde bu desteğin yer aldığını belirtelim. Wi-Fi destekli Cosori fritözün Türkiye’deki şu anki fiyatı ise 2.634 TL. Piyasada daha yüksek fiyata satılan 3.8 litre hacim sunan yağsız fritözün indirimli fiyatı ise 2.499 TL. Kullanıcılar fritöz kredi kartlarıyla 9 taksitle de satın alabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş