Deadpool 2’den Marvel’a dalga geçen tanıtım [Video]

17 Mayıs 2018 23:30

Başrolünde Ryan Reynolds, Josh Brolin ve Zazie Beetz‘in yer aldığı Deadpool 2 sonunda izleyici karşısına çıkıyor fakat tanıtım çalışmaları henüz son bulmadı. Aksine çenesi düşük kahramanımızın Marvel‘ın 10. yıl kutlamalarıyla dalga geçtiği bir video paylaşıldı. Burada Deadpool filminin gerçeğe dönüşme süreci şakalı bir dille ele alınıyor.

Bildiğiniz gibi Marvel Sinematik Evreni’nin başlangıcı üzerinden tam on sene geçti. Iron Man ile başlayan macera Avengers Infinity War ile doruğa ulaştı. Şimdiye kadar farklı filmlerde izlediğimiz sayısız kahraman üçüncü Avengers filmi için buluştu ve ortaya gişede tozu dumana katan bir iş çıktı. Avengers Infinity War‘un tanıtım sürecinde Marvel Sinematik Evreni’nin onuncu senesi sık sık gündeme geldi. Hazırlanan özel videolar, röportajlar hayranlarla buluşturuldu. Şimdi yeni filmiyle karşımıza çıkacak olan Deadpool‘un bu durumla dalga geçmesi de uzun sürmedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ryan Reynolds‘ın paylaştığı yeni videoda Deadpool’u on yıllık geçmişinden bahsederken görüyoruz. 2008’de fikrin ortaya atıldığı, 2009’da X-Men Origins: Wolverine filminde izleyici karşısına çıktığı, ardından gelen film çalışmalarının 20th Century Fox tarafından reddedildiği bir süreçten bahsediyoruz. Ardından 2015’te test görüntüsü internete düşüyor ve Fox projeye onay veriyor. 2016’da ise ilk filmi seyretme şansı elde ediyoruz. Deadpool’un mizahını konuşturduğu bu keyifli videoyu hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Deadpool 2’den Marvel’a gönderme videosu

Paylaş