Deadpool yıldızı Ryan Reynolds’ın Joker tebriği

26 Ekim 2019 20:15

Joaquin Phoenix’in rol aldığı Joker gişede elde ettiği başarıyla Deadpool’u geride bıraktı. Serinin yıldızı Ryan Reynolds ise elbette bu önemli fırsatı kaçırmadı.

Yönetmenliğini Todd Phillips‘in üstlendiği Joker’in başarılarına gişeyi de ekleyebiliriz. Venedik Film Festivali’nde en iyi film ödülünü kazanmasının ardından gişe macerası da bomba gibi ilerliyor. Güncel duruma baktığımız zaman filmin Amerika’da 256 milyon dolar kazanç elde ettiğini görüyoruz. Bu miktar uluslararası pazarlarda 491 milyon doları buluyor. Güncel olarak filmin toplam kazancı 747 milyon dolar seviyesinde. Yetişkinlere hitap eden bu filmin izleyici kitlesi kısıtlı olmasına rağmen bu kadar gişe kazancı elde etmesi büyük bir başarı. Filmin çok yakında Deadpool’un 18+ filmler kategorisindeki rekorunu kırması bekleniyor. Ryan Reynolds da bu önemli fırsatı kaçırmadı ve klasikleşen gişe kutlamasına farklı bir hava kattı.

Deadpool yıldızının Joker kutlaması

Ryan Reynolds‘ın sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı görselde Joker’in başarısı kutlanıyor. Fakat ikinci sıraya kayacağını fark eden Deadpool bu durumdan hiç memnun görünmüyor. Paylaşılan posterde Deadpool, Neo, Pennywise, Wolverine, Mr. Grey gibi karakterlerin Joker’e küfürlü tebrik mesajını görüyoruz. Bu paylaşımın yanında Ryan Reynolds’ın şu sözlere yer verdiğini görüyoruz “18+ filmlerin gişe başarısı kutlamaları alıştığınızdan çok farklı”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şimdi herkes merakla Joker’in bu rekoru ne zaman ele geçireceğini görmek için bekliyor. Gidişata bakılırsa bu bekleyiş uzun sürmeyecek.

İlginizi çekebilir

Joker’in son fragmanı

Paylaş