Dev model Honor Note 10’un satış fiyatı ortaya çıktı

30 Temmuz 2018 22:30

Honor‘un dev ekranlı yeni akıllı telefonu Note 10, bugün satış fiyatıyla gündeme geldi. Telefon bekleyenlerini üzmeyecek gibi duruyor.

Geçtiğimiz hafta 5.000 mAh pil ve stereo hoparlör ile tanıtılacağı netleşen Honor Note 10, yeni sızıntıya göre yaklaşık 440 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Fiyat performans oranı oldukça yüksek olacak telefon, bakıldığı zaman büyük bir kitleye hitap ediyor. Bu açıdan oldukça merak edilen model, artık biliyorsunuz yukarıdaki tasarımla geliyor, bünyesinde bir ekran çentiği taşımıyor ve parmak izi sensörünü arkasında taşıyor. Siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan telefon, daha önce de söylediğimiz gibi videosunu aşağıda izleyebileceğiniz Xiaomi Mi Max 3 üzerine kuruluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu da modelin kutusu

Honor Note 10’un diğer teknik detayları neler?

Çok özel bir Rolls-Royce versiyonu da yolda olan telefon, gücünü Kirin 970 işlemciden alıyor. 6 GB / 8 GB RAM ve 64 GB / 128 GB / 256 GB / 512 GB dahili depolama ile alınabilecek telefon, bünyesinde 6,95 inç Super AMOLED Full HD+ ekran taşıyor. Dahili depolaması microSD üzerinden 256 GB kadar artırılabilen model, arkasında 16 + 24 megapiksel çiftli kamera kurulumu taşıyor. Önde ise 13 megapiksel bir kamera bizleri karşılıyor. Söylendiği kadarıyla pazarın dev modeli GPU Turbo teknolojisini de taşıyor. GPU Turbo ile telefonların grafik işlem gücü yüzde 60 artırılıyor, enerji harcaması ise yüzde 30 oranında azaltılıyor.

İlgili Video

En büyük rakip Xiaomi Mi Max 3

Paylaş