DJI Mavic Air 2 ve Mavic 2 Pro karşı karşıya [Video]

30 Nisan 2020 16:00

DJI’ın yeni tanıttığı DJI Mavic Air 2 ile profesyonel kullanıcıları hedef alan Mavic 2 Pro karşı karşıya geldi. Her iki drone’unun da kamerası sunduğu performansla dikkat çekiyor.

Mavic Air 2 modelinde 48 megapiksellik kamera yer alırken diğer modelde 12 megapiksellik bir kamera tercih ediliyor. Hasselblad imzalı bu kamerada 1 inç boyutunda sensör kullanılıyor. Yeni tanıtılan modelde ise 1/2.3 inç boyutunda Sony imzalı sensör bulunuyor. 1 inçlik sensör sayesinde Mavic 2 Pro, Mavic Air 2’ye kıyasla düşük ışıkta daha başarılı performans sergiliyor. Mavic 2 Pro’nun sunduğu performansa bakıldığında daha doğal renkler sunduğu görülüyor. Mavic Air 2 ise daha canlı sonuçlar üretiyor. Mavic Air 2, Mavic 2 Pro’dan daha uygun fiyata satıldığı göz önüne alınırsa drone gerçekten başarılı bir performans sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DJI Mavic Air 2 sunduğu özellikler neler?

Drone, 48 megapiksellik bir kamerayı bünyesinde barındırıyor. Bu kamera sayesinde özellikle yakınlaştırma yapıldığında daha net fotoğraflar çekebilen drone, saniyede 60 kare 4K video özelliğiyle de fark yaratıyor. 10 kilometrelik bir menzil sunan drone’da sahne tanıma özelliği de bulunuyor. Drone, DJI’ın en gelişmiş panorama modunu da sunuyor. Active Track 3.0 teknolojisine de destek veren drone, bu sayede belirlenen nesneleri takip edebiliyor. Drone, DJI’ın en gelişmiş panorama modunu da sunuyor. Active Track 3.0 teknolojisine de destek veren drone, bu sayede belirlenen nesneleri takip edebiliyor. Drone, DJI’ın en gelişmiş panorama modunu da sunuyor. Active Track 3.0 teknolojisine de destek veren drone, bu sayede belirlenen nesneleri takip edebiliyor. Yeni bir uzaktan kumandayla gelen drone’un yurt dışındaki satış fiyatı ise 799 dolar.

İlgili video

Paylaş