DJI Mini 3 Pro drone modeli için Türkiye fiyatları açıklandı

01 Temmuz 2022 16:35

DJI, yapılan birçok farklı sızıntı sonrasında tanıttığı DJI Mini 3 Pro drone modelini Türkiye pazarından da mahrum bırakmadı.

DJI Mini 3 Pro firmanın ürün gamına eklediği, genel kullanıcı kitlesine hitap en yeni drone modelleri arasında yer alıyor. Model için Türkiye merkezli resmi fiyatlar ise maalesef bu genel kullanıcı kitlesini üzüyor. Güncel kur ve vergiler işin içine girince Mini 3 Pro’nun kumandasız sürümü için 17.199 TL verilmesi gerekiyor. Mini 3 Pro ve standart kumanda için 19.499 TL fiyat açıklanırken, Mini 3 Pro (DJI RC) versiyonu içinse fiyat 22.299 TL‘ye kadar çıkıyor. “DJI, Mini serisinin çıkışıyla birlikte drone kullanmak isteyen herkese hitap eden bir yelpaze yarattı” diyen DJI Türkiye Yetkili Distribütörü Karfo Karacasulu’nun Eğitim ve Pazarlama İletişimi Yöneticisi Erdem Aydın, “Mini 3 Pro ile birlikte Mini serisinde devrim yapıldı diyebiliriz. Bugün, küçük kameralı ve oldukça hafif bu cihazın gökyüzünden yarattığı harikaları görüyoruz. Mini 3 Pro, kendi segmentindeki dronelar arasında fark yaratıyor” şeklinde bilgi verdi. Firma ürün için şu paketlerin fiyatları da verdi:

“Fly More Kit (x2 standard batarya, x1 şarj aleti, x2 pervane x1 sırt çantası): 4.199 TL

Fly More Kit Plus (x2 plus batarya, x1 şarj aleti, x2 pervane x1 sırt çantası): 5.599 TL”

Üzerinden geçmek adına sürpriz olmayan bir tasarıma sahip olan ürün, katlanabilir yapıda olduğundan çanta içerisinde rahatlıkla taşınabiliyor. Firmanın en ufak drone’u olmayan Mini 3 Pro, teknik olarak bakarsak yeni geliştirilen 48 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera üzerine kuruluyor.

Görüntü sabitleme özelliğine sahip olan bu kamera, 24 mm odak uzaklığına, 1/1,3 inç sensöre ve F1.7 diyafram değerlerine sahip. Firmanın gelişmiş otomatik uçuş ve kaza önleme sistemleriyle donatılan Mini 3 Pro, 4K 60 FPS video çekebiliyor ve aynı zamanda fotoğraf çekimi de yapabiliyor. 2X dijital zoom sunan ürün, istenirse 30 FPS’te 4K HDR video da kayıt altına alabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginç olarak yeni nesil sosyal medya ihtiyaçları için dikey video çekebilen yeni drone modeli, açıklandığı kadarıyla normal pil ile 34 dakika, ayrı satın alınması gereken büyük pil seçeneğiyle ise 47 dakika havada kalabiliyor. Drone’un tamamen şarj edilmesi ise ufak pil ile 64 dakika kadar sürüyor. Çok sayıda akıllı takip modu ile gelen seçenek, 250 gramdan az ağırlığı ile belirli lisans gereksinimlerinin dışında kalmayı başarıyor.

DJI Mini 3 Pro yanında bu da ilginizi çekebilir: Sony’nin yeni konsept elektrikli otomobil ile tanışın

Paylaş