Dwayne Johnson, Rampage: Büyük Yıkım’ın aksiyon dolu yeni fragmanıyla karşımızda [Video]

13 Şubat 2018 23:30

Başrolünde Dwayne Johnson‘ın yer almasıyla dikkat çeken Rampage: Büyük Yıkım‘ın vizyon tarihi giderek yaklaşıyor. Hikayesi aynı isimli oyuna dayanan filmin yeni fragmanı bolca aksiyon vadediyor.

Davis Okoye ve dostu George’un hikayesini anlatan filmin öne çıkan yıldızı son zamanlarda pek çok yapımda izlediğimiz Dwayne Johnson. Ona eşlik edenler arasında ise Naomie Harris, Malin Akerman, Jake Lacy, Joe Manganiello, Jeffrey Dean Morgan, P.J. Byrne, Marley Shelton, Breanne Hill, Jack Quaid ve Matt Gerald gibi isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosundaki yıldız isimler hemen göze çarpıyor. Peki ama bu film ne anlatıyor?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yıkım getiren tehlikeli deney

Hikayenin merkezinde primatolog olan Davis Okoye yer alıyor. İnsanlardan çok hayvanlarla bağ kurabiliyor. Gümüş sırtlı goril George ile aralarında uzun yıllara dayanan güven dolu bir ilişki bulunuyor. Sürdükleri huzurlu hayat beklenmedik ve tehlikeli bir deneyle alt üst oluyor. Salınan gaz hayvanların genetik yapısıyla oynuyor. Onların giderek büyümesine, güçlenmesine ve hırçınlaşmasına neden oluyor. Onlar Chicago’da terör estirirken Okoye de probleme insancıl bir çözüm bulmaya çalışıyor. Fakat zamana karşı verdiği mücadelenin yanında bu hayvanlardan bir an önce kurtulmak isteyen insanları da devre dışı bırakması gerekiyor.

Rampage: Büyük Yıkım filmi 20 Nisan‘da izleyici karşısına çıkacak. Dwayne Johnson oradan oraya koşturmasına şahit olacağımız yeni fragmanı ise haberimizin girişinde bulabilirsiniz.

Paylaş