Elon Musk, Mark Zuckerberg karşısına çıkmak için ufak antrenmanlara başladı

28 Haziran 2023 16:58

Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk, Meta dünyasının başındaki isim Mark Zuckerberg ile kafes dövüşüne girmek istiyor.

Kaçıranlar için Elon Musk, geçtiğimiz hafta Meta’nın yolda olan Instagram temelli Twitter rakibi uygulaması hakkında yazılan bir mesaja yaptığı paylaşımına gelen, “Dikkatli olsan iyi olur çünkü Mark Zuckerberg’in Ju Jitsu yaptığını duydum” cevabına direkt olarak, “Onunla kafes maçına hazırım” mesajını yazmıştı. Buna Mark Zuckerberg’in Instagram’dan verdiği cevap ise kısaca “Konum at geleyim” tarzında olmuştu. Şu an için halen ikili arasında bir karşılaşmanın olup olmayacağı net olarak bilinmiyor ancak Musk süreç için olumlu konuşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir açıklama daha yapan Musk, “Henüz antrenmanlara başlamadım ancak eğer böyle bir şey gerçekten olursa başlayacağım.” demişti. Avrupa’da bir doğum günü partisine katılan Musk, üsttekine ek olarak bahsi geçen maçın “gerçekten gerçekleşebileceğini” söyledi ve Zuckerberg’in maçı ciddiye alması halinde kötü sonuçlanmasının mümkün olduğunu da sözlerine eklemişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Son dönemde birçok Ju Jitsu turnuvasına katılan, başarılar elde eden ve kısa süre önce zorlu “The Murph Challenge” paylaşımı ile gündem olan Zuckerberg, fiziksel olarak sürece Musk’tan farklı olarak şu an dahi hazır durumda. Ancak bugün öğrendiğimiz kadarıyla Musk süreçte bazı adımlar atmaya ve ufak antrenmanlar yapmaya başladı. Bunu bugün spesifik olarak Lex Fridman tarafından yapılan bir paylaşım ile öğrendik. Fridman bu paylaşımda, “Dün Elon Musk ile birkaç saatliğine doğaçlama bir antrenman seansı yaptım. Ayaktayken ve yerdeyken sahip olduğu güç, kuvvet ve beceriden son derece etkilendim. Elon ve Mark’ı karşı karşıya görmek gerçekten ilham verici olabilir ama bence dövüş sanatları eğitimi alsalar fakat bir kafeste dövüşmeseler dünyaya çok daha iyi hizmet etmiş olurlar. Sonuç ne olursa olsun onlar için oradayım.” dedi. Lex Fridman daha önce Mark Zuckerberg ile de karşı karşıya gelmişti. O anları hemen aşağıdaki videoda görebilirsiniz:

Elon Musk ve Mark Zuckerberg beklentisi yanında bu da ilginizi çekebilir: Hızlı yürümeniz için tasarlanan ilginç ürün: Moonwalkers

Paylaş