Elon Musk’tan Mark Zuckerberg’e: “Meydan okuman kabul edildi”

14 Ağustos 2023 21:22

Elon Musk, Mark Zuckerberg ile yapmak istediği dövüş konusunu bir kez daha gündeme getirmeyi başarmış durumda.

Elon Musk biraz önce kendi X (Twitter) hesabı üzerinden Mark Zuckerberg’i etiketleyerek, “Meydan okuman kabul edildi” mesajını gönderdi. Bu mesajı tam olarak, “Tak, tak… Meydan okuman kabul edildi… Kapıyı aç” şeklinde paylaşan Musk, bu paylaşımı sabah saatlerinde Zuckerberg tarafından yapılan açıklamalar üzerine attı. Kaçıranlar için sabah saatlerinde Mark Zuckerberg ile Elon Musk arasındaki mesajlar paylaşıldı. Musk özel mesaj atarak Zuckerberg’e, “Gelecek hafta senin evinde bir antrenman maçı yapmak ister misin?” diye sordu. Buna Zuckerberg’in cevabı ise, “Hala gerçek bir MMA dövüşü yapmak istiyorsan kendi başına antrenman yapmalı ve yarışmaya hazır olduğunda bana haber vermelisin. Asla gerçekleşmeyecek bir şeyi öne çıkarmaya devam etmek istemiyorum, bu yüzden ya bunu yapacağına karar vermeli ve yakında yapmalısın ya da yolumuza devam etmeliyiz.” dedi. Musk buna cevap olaraksa, “Pazartesi günü Palo Alto’da olacağım. Senin bahçendeki dövüş alanında karşılaşalım. Ben daha Bugün Lex Fridman’la yaptığım kısa maç dışında pek bir antrenman yapmadım. Boyut farkımız göz önüne alındığında bunun pek olası olmadığını düşünsem de, belki de günümüzün Bruce Lee’sisin ve bir şekilde kazanacaksınız.” dedi. Bu konuda Mark Zuckerberg’in sürece şimdilik nokta koyan son sözleri ise şöyle olmuştu:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“Sanırım hepimiz Elon’un bu konuda ciddi olmadığı konusunda hemfikiriz ve bu yüzden konuyu kapatma zamanı geldi. Ona gerçek bir tarih teklif ettim. Dana White ona bunu hayır işi için yasal bir yarışma olarak yapmayı teklif etti. Elon herhangi bir tarihi onaylamadı, daha sonra ameliyat olması gerektiğini söyledi ve şimdi de arka bahçemde bir antrenman dövüşü yapmak istiyor. Eğer Elon gerçek bir tarih belirlerse ve bir etkinlik için kararı verirse, bana nasıl ulaşacağını biliyor. Aksi takdirde artık yolumuza bakma zamanı. Ben artık bu sporu ciddiye alan insanlarla yarışmaya odaklanacağım.”

Elon Musk ve Mark Zuckerberg dövüşü yanında bu da ilginizi çekebilir: Hızlı yürümeniz için tasarlanan ilginç ürün: Moonwalkers

Paylaş