Elon Musk, “Yanmış Saç” parfümü ile 2 milyon doları gördü

13 Ekim 2022 16:04

Elon Musk, sahibi olduğu şirketi Boring Company üzerinden “Yanmış Saç” adı verilen bir parfüm satışa sunmuştu.

Boring Company firması üzerinden satışa çıkarılan “Yanmış Saç” adına sahip parfüm, Elon Musk tarafından yapılan açıklamaya göre 20 bin satış rakamını geride bıraktı. Satış sayfası burada yer alan 100 dolarlık parfümden dün 10 bin şişe sattıklarını duyuran Musk, bu şık bir cam şişeye sahip parfüm ile şimdiden 2 milyon dolardan fazla gelir elde etti. Bu parfüm için “Dünya üzerindeki en güzel koku!” açıklamasını yapan Musk, dalga geçmek amacıyla Twitter’dan “Lütfen parfümümü alın ki ben de Twitter’ı alabileyim.” paylaşımını yayınladı. Musk biliyorsunuz geçtiğimiz ay Twitter’ı satın alacağını duyurmuş, ardından bundan vazgeçmiş, geçtiğimiz hafta ise alımı tamamlayacağını söylemişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Daha önce de aktardığımız gibi Elon Musk ve Boring Company bundan önce gerçek bir Flamethrower satışını yapmasıyla çok ses getirmişti. Silahın ismini daha sonra bazı gümrük sorunları nedeniyle Not a Flamethrower olarak değiştiren Musk, 500 dolarlık silahıyla interneti sallamıştı.

Temelde bir airsoft silahının alev çıkartabilecek şekilde modifiye edilmiş hali olan Not a Flamethrower, yasal limitler nedeniyle aşırı büyük bir alev vermiyordu. Bu halen zaman zaman gündeme gelen silahta yurt dışında çok sayıda satıldı.

Elon Musk parfümü yanında bu da ilginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş