En üst Samsung Galaxy Note 10 modeli hakkında önemli bilgiler

11 Temmuz 2019 13:00

Kısa süre önce tasarımsal olarak netleşen Samsung Galaxy Note 10 ailesi, teknik olarak da detaylanmaya devam ediyor. Bu sefer bilgiler Galaxy Note 10 5G modelinden geliyor.

Samsung, 7 Ağustos tarihinde merakla beklenen Galaxy Note 10 ailesini görücüye çıkarıyor. Uzun zamandır gündeme gelen ailede, söylendiği kadarıyla bir de Samsung Galaxy Note 10 5G modeli bulunuyor. Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10+ yanında karşımıza çıkacak ve sadece belirli pazarlarda satılacak telefon, en üstte tam 1 TB dahili depolama ve 12 GB RAM ile alınabilecek deniyor. Temel depolama birimi 256 GB olacak telefonun, 512 GB dahili depolamayla da alınabileceği söyleniyor. Galaxy Note 10+ yine aynı kaynaklara göre 256 GB temel, 1 TB maksimum dahili depolama ile elde edilebilecek. Normal Note 10 ise 128 GB depolamadan başlayacak. 5G versiyonun arkasını seramik tercih edebilir denilen firma, bu üst düzey cihazlarda 1.500 doları rahatlıkla görebilecek gibi duruyor. Ailenin başlangıç fiyatının ise maalesef 1.000 dolar altında olması kesinlikle beklenmiyor. Bu açıdan yeni telefonların Türkiye’de çok kısıtlı bir kitleye hitap edeceği daha şimdiden görünüyor. Büyük ihtimalle 8 bin TL‘nin üstünde bir cihaz bizleri bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Note 10 ailesi tasarımıyla nefes kesiyor

Gerçekten yukarda da görebileceğiniz üzere telefonlar çok güzel görünüyor. İnanılmaz ince çerçeveleri bulunan aile, sadece ön kamera konusunda bazı eleştiriler alıyor. Birçok kullanıcının ön kameranın merkeze değil yanlara yerleştirilmesinin daha uygun olacağını düşünüyor. Bu şekilde dikkat dağıtıcı bulunan ekrana entegre kamera, yine de çerçevesiz yapıyı pekiştiriyor. Bu arada telefonların kutusundan gürültü engelleme özelliğine sahip bir USB Type-C kulaklığın çıkacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İlgili Video

Paylaş