Enerji tasarrufu yapan akıllı klima: LG UV ARTCOOL

07 Haziran 2023 22:00

Enerji tasarrufu sağlayan, en akıllı ve temiz seçeneklerden LG UV ARTCOOL Inverter Wi-Fi Akıllı Hijyen klima, şık tasarımıyla hayatınızı değiştirmeye geliyor.

Artık yaz aylarına giriş yapmış bulunuyoruz. Haziran ayı itibarıyla artan hava sıcaklıkları etkisini ciddi şekilde hissettirmeye başladı, bu nedenle de en çok ihtiyaç duyulan ya da başka bir deyişle aranan ürünlerin başında bir kez daha klimalar gelmeye başladı.

Rahat bir çalışma ve ev ortamı için olmazsa olmaz klimalar artık çok gelişmiş özellikler sunuyor, bu konudaki en iyi çözümlerden birisi enerji tasarrufu sağlarken elektrik tüketim maliyetini düşüren LG UV ARTCOOL klima modeli oluyor.

Konumlandırıldığı ortamın havasına hava katacak çok şık bir tasarıma sahip olan ve önündeki aynalı cam ile evinizin güzelliğini yansıtarak pekiştiren akıllı klima, LG’nin oldukça geniş olan “ThinQ” akıllı ürün ailesinin bir parçası konumunda. Wi-Fi üzerinden kablosuz olarak internete bağlanabilen klima, bu harika özelliği sayesinde akıllı telefonlar üzerinden evde olmadığınız durumlarda bile rahatlıkla kontrol edilebiliyor. Açıp kapatma dahil olmak üzere tüm ayarları ThinQ uygulamasından rahatlıkla yapılabilen klima, bu uygulamadan ortam sıcaklığı ve nem düzeyi hakkında anlık veri gösterebiliyor ve aynı zamanda enerji tüketimini de gerçek zamanlı olarak görmenize imkan tanıyor.

Enerji tüketim verisini yine gerçek zamanlı olarak önündeki bilgi ekranında da gösterebilen ve bu sayede tasarrufa ağırlık verilmesine aracılık edebilen LG UV ARTCOOL Inverter Wi-Fi Akıllı Hijyen klima modeli, DUAL Inverter Compressor teknoloji sayesinde daha hafif, daha hızlı, daha dayanıklı ve daha sessiz (Şirket içi verilere göre 9K ve 12K BTU modellerde uyku modunda 19 DBA’dan daha düşük) şekilde görev yapıyor

10 YIL GARANTİ

Tam 10 yıl garantiye sahip kompresör ile tüm endişeleri ortadan kaldıran LG UV ARTCOOL klima, ortamı serinletirken ya da isterseniz kış döneminde ısıtırken, sağlığınıza kesinlikle zarar vermiyor. Temizlik konusundaki ilk savunma hattını bünyesindeki ön filtre ile kuran ve bununla büyük toz parçacıklarını etkili şekilde yakalayan klima, buna ek olarak bir otomatik iç temizleme özelliğine de sahip. İç kısmın her zaman temiz kalmasını sağlamak içindeki içerisindeki nemi otomatik olarak kurutan klima, gelişmiş UVnano teknolojisi temelinde ise UV LED ışıktan yardım alarak merkezindeki fanı yüzde 99,99 oranında sterilize ederek temiz tutuyor.


UVnano teknolojisi ve ThinQ altyapısı bir araya gelince LG UV ARTCOOL klima modeli siz dışarıdayken dahi evinizin havasını serinletebiliyor ya da ısıtabiliyor ve bunu yaparken ortamın havasını da temizleyebiliyor. Tüm bunların üzerine Plasmarter Ionizer teknolojisiyle ortamdaki kötü kokuları da gideren gelişmiş klima, bunu tam olarak ortamdaki gözle görülemeyen bakterileri temizleyerek gerçekleştiriyor. 24000 BTU/h ye kadar kapasite seçenekleri olan LG klimalar güçlü performansı ile geniş alanlara kadar uygun olup beklentilerinizi aşacak bir teknoloji harikası olarak LG’nin yetkili satış kanallarında satışta.
Paylaş