Eski Hulk Edward Norton’dan Marvel stüdyolarına yeşil ışık

17 Ekim 2019 16:15

The Incredible Hulk filminin başrol oyuncusu Edward Norton, Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönmeye sıcak bakıyor. Oyuncunun bu seferki hedefi ise oldukça farklı.

Bildiğiniz gibi MCU’nun temellerini iki filmin atması isteniyordu. Bunlardan ilki Iron Man, ikincisi ise The Incredible Hulk filmiydi. Ancak başrolünü Edward Norton’un üstlendiği The Incredible Hulk beklendiği gibi olmadı. Bunu hem Norton hem de izleyiciler açısından söylemek mümkün. Tecrübeli oyuncu daha karanlık bir filmde rol almak için imza attığını açıklamıştı. Bu sebeple karakterle yola devam etmemeyi tercih ettiğini söylemişti. Filmin seyircilerin gözünde de çok başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Aksine oyuncu değişikliği sıkıntısı doğurmasıyla birlikte görmezden gelinen bir iş halini aldı. Bu kötü tecrübeye rağmen Edward Norton Marvel Sinematik Evrenine geri dönme fikrine kapalı değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Edward Norton Marvel kötüsü olmak istiyor

Başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde Total Film’e konuştu. Ona Marvel dünyasına geri dönme konusuna nasıl baktığı soruldu. O da oldukça dürüst bir cevap vermeyi tercih etti. “Belki kötü karakterlerden birine hayat verebilirim. Belki kendi filmimi yazarım. Bilmiyorum. Her şeye açığım. Netflix’le Ask the StoryBots’i yaparak her şeye açık olduğumu gösterdiğimi düşünüyorum.” sözlerini sarf etti.

Açıkças Marvel ve Kevin Feige ile yaşadığı anlaşmazlıkların ardından Edward Norton’ın MCU’ya geri dönmeye sıcak bakmasına şaşırdık. Bakalım stüdyonun bu açıklamaya tepkisi ne olacak.

İlginizi çekebilir

Spider-Man Far From Home fragmanı

Paylaş