Fırsatlar devam ediyor; Türkiye’deki ilk Huawei Deneyim Mağazası’na büyük ilgi

14 Şubat 2019 10:00

9 Şubat’ta İzmir’de açılan, Türkiye’deki ilk Huawei Deneyim Mağazası, kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mağaza, ilk iki gününde ziyaretçi akınına uğradı.

Akıllı telefon modelleriyle tüm ilgiyi üzerine çeken Huawei, Türkiye’deki ilk mağazasının açılışını nihayet gerçekleştirdi. İlk mağazayı İzmir MaviBahçe Alışveriş Merkezi‘nde açan Çinli üretici, sadece bir ürün satış alanı değil aynı zamanda deneyim ve servis alanı da sunuyor. 9 Şubat Cumartesi günü açılışa olan yoğun ilginin ardından firma hafta sonu ziyaret sonuçlarını da açıkladı. Yapılan resmi açıklamaya göre Huawei Deneyim Mağazası ilk hafta sonunda 3000 kişi tarafından ziyaret edilmiş durumda. Mağazanın ilk iki günlük süreçte Huawei ürünlerinden elde ettiği cironun ise 1 milyon TL’nin üzerinde olduğu belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İstanbul’daki mağaza ne zaman açılacak?

Açılışı bazı avantajlı fırsatlarla gerçekleştiren mağazada şubat ayı boyunca da çeşitli ücretsiz servisler kullanıcıları bekliyor. Kullanıcılar ay sonuna kadar deneyim mağazasını ziyaret ettiklerinde Huawei akıllı telefonları için ücretsiz temizlik, ücretsiz ekran koruyucu film uygulaması gibi servislerden yararlanabiliyor. Aynı zamanda “telefon çantası” hediyesinin de olduğu açıklandı. Mağazadan akıllı telefon satın alan kullanıcılara ise 1 yıllık geçerliliği bulunan VIP kartlar verilecek. Bu kartlar ile deneyim mağazasının teknik servis bölümünde bir kere toz temizliği ve iki kere ekran koruma hizmeti alınabileceği kaydediliyor. Bu hizmetin bazı modellerle sınırlı olduğunu kaydedelim. Açıklanan modeller şu şekilde: Y5 2018, Y7 2018, Y6 2018, Mate 10 lite, Mate 20 lite, Mate 20 Pro, P20 lite, P20, P20 Pro, P Smart 2019 ve P Smart 2018.

İstanbul’daki kullanıcılar ise heyecanla İstinye Park‘taki mağazanın açılmasını bekliyor. Huawei’nin İstanbul mağazasının mart sonu gibi açılacağını kaydedelim. Ancak şimdilik net bir tarih bulunmuyor.

İlginizi çekebilir

P Smart 2019 tanıtımı

Paylaş